Skarpe priser på webløsninger i topklasse

Hos Webkilde får du hjemmesider af høj kvalitet og service i særklasse. Prisen ligger til gengæld nærmere midten end toppen - men det er jo bare en ekstra fordel ved at vælge et lille erfarent bureau.

Hjemmeside priser

Prisen på en hjemmeside og tilhørende services kan variere en del fra bureau til bureau, men det kan kvaliteten af det der bliver leveret i høj grad også. Som kunde hos Webkilde kan du se frem til kvalitetsløsninger, hvor fokus er at levere mest mulig værdi, frem for et ensidigt fokus på pris.

Fordi Webkilde er et lille men erfarent webbureau, og fordi marketing budgettet kan holdes meget lavt, da en stor del af kundetilgangen kommer via anbefaling, så er det muligt at tilbyde priser som er yderst konkurrencedygtige, sammenlignet med tilsvarende løsninger fra andre kolleger i branchen.

Nedenfor kan du se timepriser og priser for standardydelser. Det er dog nødvendigt at vide lidt om behov og ønsker, for at kunne give en pris på hjemmeside design og andre skræddersyede løsninger.

Hjemmeside design & udvikling

Ny hjemmeside
 
Få et tilbud
Prisen på en ny hjemmeside afhænger af forskellige faktorer som ønsker til design, udvikling af funktionalitet, antal sider, udarbejdelse af indhold og meget mere. Det er derfor ikke muligt at give pris før vi har taget en snak om hvad der skal laves. De hjemmesider jeg laver flest af, ligger typisk mellem 12.000 og 23.000 kroner, men jeg laver også mere komplekse løsninger som koster mere, og mindre løsninger som koster mindre. Så kontakt mig og fortæl om dine ønsker og behov, så fremsender jeg gerne et fast tilbud - selvfølgelig helt uforpligtende for dig! 
Læs mere om hjemmeside design.

Timepriser og klippekort

Alm. timepris 
 
720 kr.
Projekt timepris
 
560 kr.
Projekt timepris er en lavere timepris gældende for større projekter med et timeforbrug på over 20 timer, som ved f.eks. design og udvikling af en ny hjemmeside. Ved timeafregning faktureres per påbegyndte halve time og som minimum for en time uanset forbrug.
Klippekort 5 timer
 
3.250 kr.
Klippekort 10 timer
 
6.400 kr.
Klippekort 15 timer
 
9.450 kr.
Ved brug af klippekort afregnes der per påbegyndte 5 minutter. Derudover falder den effektive timepris jo flere timer du køber af gangen, der kan dog højst købes 15 timer på et klippekort. Klippekortet er gyldig i 3 år efter købsdato.

Hjemmeside service

For WordPress hjemmesider:
Webmaster Basis
 
450 kr./md.
Webmaster Standard
 
580 kr./md.
Webmaster Ekstra
 
700 kr./md.
For statiske hjemmesider:
Webmaster Mini
 
200 kr./md.
Webmaster Ajour
 
399 kr./md.
Webmaster Plus
 
680 kr./md.
Der tilbydes også skræddersyede serviceaftaler ved specielle behov. Læs mere om webmaster service.

Webhoteller til erhverv

Erhverv Basis
 
230 kr./md.
Erhverv Standard
 
299 kr./md.
Erhverv Premium
 
448 kr./md.
Læs mere om hvad de forskellige webhoteller indeholder på siden webhotel til erhverv.

Andet

Webmedarbejder
 
(Klippekort/timepris)
Hjemmeside optimering
 
(Tilbud/timepris)
Kørsel
 
Kun forbrugt tid
Plausible statistik (10K)
 
65 kr./md.
Ved brug af eksterne specialister som skribent, fotograf, marketing ekspert mv. afregnes direkte til den valgte samarbejdspartner, med mindre det er inkluderet i et samlet tilbud. Eksterne services som Plausible, Vimeo og TranslatePress faktureres typisk sammen med en serviceaftale, men det kan også afregnes direkte med leverandøren.
* Alle priser er ex. moms.
Thomas - webbureauets indehaver
Thomas Balle
Webspecialist og indehaver af webkilde
Vi du have et tilbud på en ny hjemmeside?
Lad os tage en dialog om dine ønsker og behov til en ny hjemmeside, herefter kan jeg fremsende et tilbud på netop den hjemeside din virksomhed har brug for. Klik på knappen nedenfor for at blive kontaktet eller ring til mig med det samme på tlf. 20 94 49 15.
Start en dialog