Referencer

Et lille udpluk af hjemmesider hvor Webkilde har stået for design, udvikling og drift, samt udtalelser om kundernes oplevelse af samarbejdet.

Jeg kan kun anbefale Webkilde til hjemmeside opbygning- og drift.Vi mødes altid af utrolig kompetent support/sparring - et valg du ikke vil fortryde!
Thomas Skriver,
Forretningsudviklingschef
Webkilde har hjulpet os med design og optimering af vores nye hjemmeside, og i den forbindelse skift til nyt webhotel/mailserver. Thomas Balle er utrolig professionel og dedikeret til sit arbejde. Samtidig har han en proaktiv tilgang til tingene, som gør at problemer der måtte opstå hurtigt bliver løst. Vi giver ham vores bedste anbefaling.
André Lund Kretschmann,
Direktør
Vi har hos Weldingdroid fået lavet vores hjemmeside hos Thomas og jeg må ærligt sige at det er noget af det bedste stykke arbejde jeg længe har set. Hele processen fra opstartsmøde til færdigt produkt, har bare været top professionelt. Han har virkelig taget opgaven til sig, og fået et fantastisk resultat ud af det. Og hele servicen efter afsluttet projekt er bare helt i top.
VIS MERE
Man kan altid få fat på Thomas og han vender altid tilbage på opkald og mails. Det har virkelig været en god oplevelse for os, og jeg vil helt klart anbefale alle at bruge Webkilde.5 STORE stjerner herfra.
Kevin Christensen,
Ejer - Teknisk direktør
Webkilde har forstået opbygning af vores webside og de løbende opdateringer der kommer. Samarbejdet har været meget positivt og yderst professionelt. Især reaktionstiden er helt enestående. Fem stjerner fra DinByggerådgiver.dk
Anders Hagemann,
Direktør
Samarbejdet med Webkilde har fra start til slut været professionelt og fleksibelt. Undervejs har Thomas lyttet til vores ønsker og samtidig givet god inspiration, så vi endte ud med en velfungerende platform til synlighed af ledige erhvervslokaler på www.vejenerhverv.dk.
Ulrik Kragh / Klaus Arnegaard,
CEO / Erhvervskonsulent
Thomas fra Webkilde har leveret et par rigtig pæne hjemmesider, men vigtigst af alt, så har han fulgt nøje med i, hvordan hjemmesiderne performer.Jeg er faktisk for første gang, fuldstændig tryg ved mit valg af udbyder, så varmeste anbefalinger til Webkilde herfra.
Ole Hansen,
Indehaver
Thomas fra Webkilde har lavet en ny hjemmeside til vores firma baseret på vores ønsker. Vi er blevet udfordret i mange af vores ønsker undervejs, da Thomas kunne se en mere effektiv måde at fremstille vores ideer på. Det har resulteret i at vi har fået en hjemmeside der er bedre end vi først havde forestillet os at vi kunne få for vores budget.
VIS MERE
Vi kommer helt sikkert til at ville have hjælp fra Webkilde i fremtiden når vi skal lave opdateringer til vores hjemmeside eller have implementeret nogle flere funktioner.
Kenneth Hansen,
Partner

Din byggerådgiver

Din byggerådgiver er med som uvildig partner når der skal bygges nyt, eller når der er behov for en byggesagkyndig ved forsikringsskader/vandskader eller renoveringer.

Med udgangspunkt i en eksisterende hjemmeside, fik webkilde til opgave at lave et nyt website som kunne danne et godt fundament for eferfølgende søgemaskineoptimering og marketingopgaver, der skulle udføres af et eksternt marketingbureau.

Din byggerådgiver

Protræ

Protræ som er ejet af selskabet bag Jem & Fix og Harald Nyborg, profilerer og overfladebehandler træ, som sælges gennem professionelle forhandlere.

Webkilde har udviklet et internt system til administration og håndtering af virksomhedens produkter. Samt design og udvikling af deres hjemmeside med advanceret søgning og produkt filtrering.

Protræ

Venfluc

Venfluc leverer løsninger til fundamentdesign for havvindmøller, som bl.a. dækker fabrikation, installation og detaljeret design.

Venfluc ønskede en mere professionel hjemmeside, med et unik og fængende design.

Venfluc

Intersped

Intersped er en transportvirksomhed som er specialiseret i landsdækkende samme dags express, samt overnight express service i europa.

Webkilde har udviklet en moderne flersproget hjemmeside. Der er også lavet tilpasninger i forhold til ekstern marketing og samarbejdet med fotografer.

Intersped

JPH trapper

JPH Trapper har gennem mere end 40 år produceret indendørs trapper, som ikke kun ser rigtig flotte ud, men som også er af høj kvalitet. Alle deres trapper produceres i Danmark.

Vi fik til opgave at designe en ny hjemmeside som som blev skræddersyet ud fra virksomhedens identitet og målgruppe

JPH trapper

WeldingDroid

WeldingDroid leverer innovation inden for svejseautomatisering. De har bl.a. udviklet en svejserobot som bruger proprietær software til automatisk at generere perfekt rør-, og tanksvejsninger hver gang.

Webkilde har her udviklet en moderne og professionel hjemmeside, med et administrationsmodul der gør det nemt af opdatere og vedligeholde hjemmesiden på flere forskellige sprog.

WeldingDroid

Entreprenør Torben K. Straarup

Entreprenør Torben K. Straarup er b.la. specialiseret i oprensning of uddybning af vådområder. Kombinationen af mere end 40 års erfaring og specialudviklede fartøjer, betyder at de løse den slags opgaver bedre end andre i deres branche.

Webkilde har leveret en hjemmesideløsning, som b.la. har fokus på effektiv håndtering af hjemmesidens mange videoer og billeder.

Entreprenør Torben K. Straarup

Vejen Erhverv

VejenErhverv er en portal hvor man nemt kan søge ledige lokaler til kontor, butik, lager og produktion samt erhvervsgrunde.

Webkilde har udvikle en portal, hvor udlejere og sælgere selv kan tilføje deres ledige faciliteter. Samtidig er der udviklet et system som automatisk importere lokaler og andre faciliteter fra forskellige samarbejdspartnere.

Vejen Erhverv

Jels Vandværk

Jels Vandværk har siden 1930 forsyne andelshavernes ejendomme i Jels og omegn med rent drikkevand.

Vandværket skulle have udskiftet en aldrende hjemmeside med en ny, og her stod Webkilde for design og udvikling af en ny hjemmeside som kan fungere som selvbetjernings portal og informationsside for vandværket.

Jels Vandværk

Hydro Chemie

Hydro Chemie er eksperter i løsning af fugtproblemer. De har erfaring og ekspertise til at løse de fleste fugt- og skimmelproblemer, og så har de har nogle yderst effektive produkter til løsning af fugtproblemer i f.eks. mursten og beton.

Webkilde har leveret hjemmesidedesign og løbende tilpasning.

Hydro Chemie

LJ Boliger

LJ Boliger tilbyder attraktive lejligheder i Jels, Ribe og Rødding, med god beliggenhed. Derudover råder de over en række erhvervslejemål.

Webkilde har leveret en ny hjemmeside, samt specialudviklet backend til håndtering af ledige lejemål.

LJ Boliger

Birger Hansen & Søn

Birger Hansen & Søn er et velrenommeret murerfirma fra Vejen. De har mere end 45 års erfaring med renovering og vedligeholdelse af ældre huse, og har gennem årene opbygget en solid viden om forskelligt murværk.

Firmaet havde i forvejen en fin hjemmeside, den var dog af ældre dato og var ikke helt fulgt med udviklingen, så vi lavede et nyt moderne design til hjemmesiden.

Birger Hansen & Søn
Klar til en bedre hjemmeside?
Har du brug for en ny hjemmeside og er du OK med at dine konkurrenter nok bliver lidt misundelige, så tag endelig fat i mig og hør hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med en lækker skræddersyet hjemmeside.