Skab mere værdi med et bureausamarbejde

Brug Webkilde som underleverandør af effektive hjemmesider i dit eget SEO- web- eller marketingbureau, og skab ekstra værdi for dine kunder og dit bureau.

Effektive hjemmesider

Webkilde har mere end 15 års erfaring med design og udvikling af effektive hjemmesider. Det er det der er mit ekspertområde, og jeg laver ikke alt muligt andet bare fordi det kan sælges. Mine kunder fortjener nemlig altid det bedste, og derfor samarbejder jeg også selv med andre specialister, ved behov der ligger udover mine kernekompetencer.

Hvis du eller dit bureau f.eks. er specialiseret i SEO eller anden markedsføring, så har du sikkert haft kunder der kommer med en hjemmeside som måske er flot, men som desværre ikke bevæger sig over det røde eller gule felt i PageSpeed. Eller hvor bureauet som har lavet hjemmesiden ikke er motiveret for, at lave de tilpasninger på hjemmesiden som du har brug for, i det arbejde du udfører for din kunde.

Med en bureauaftale fra Webkilde kan du tilbyde dine kunder effektive hjemmesider som er lavet ordenligt fra starten, og som dermed skaber værdi for både dig og dine kunder.

Et bureausamarbejde med Webkilde er win-win-win

Et bureausamarbejde skal selvfølgelig skabe værdi for alle partner, både for dig, dine kunder og for mig.

Ved at bruge Webkilde som underleverandør af hjemmesider, kan du fokusere på dit ekspertområde og samtidig få provision på webdesign. Dine kunder kan glæde sig over en bedre hjemmeside og høste de fordele det giver når specialiserede bureauer har et tæt samarbejde. Og jeg får flere opgaver i kalenderen uden selv at skulle opsøge salg.

Det er da vist det man kan kalde win-win-win!

Sådan samarbejder jeg med dit bureau

Jeg kan levere skræddersyede WordPress hjemmesider, hvor jeg enten aftaler detaljerne direkte med din kunde, eller som whitelabel løsning hvor du selv står for dialog og afregning med kunden. Jeg kan lave både design og udvikling, men du kan også sende et færdigt designoplæg som jeg så designer og udvikler hjemmesiden ud fra.

Derudover kan jeg også hjælpe med efterfølgende drift og service af hjemmesiden - hvis der er behov for det.

Uanset hvilken løsning der fungere bedst for dig og din kunde, så kan du se frem til en dygtig og loyal samarbejdspartner, som engagerer sig i arbejdet for både dig og din kunde.

Skal vi tage en snak?
20 94 49 15
Skal jeg kontakte dig
Udfyld formularen - så ringer jeg tilbage inden for 24 timer (på hverdage).