Bureausamarbejde skaber værdi for alle

Som virksomhed får du optimalt udbytte af dine specialiserede samarbejdspartnere, når de også arbejder godt sammen. Og som bureau kan du skabe mere værdi for både dine kunder og dit bureau.

Hvorfor have fokus på bureausamarbejde?

Jeg har arbejdet med design, udvikling og drift af effektive hjemmesider i mere end 16 år - det er det jeg brænder for. Og da ingen kan være eksperter i alt, har jeg valgt at specialisere mit webbureau inden for netop disse områder.

Med de stadig stigende krav til virksomheders digitale tilstedeværelse, er det ikke så underligt, at der er en stor efterspørgsel efter dygtige specialister. Som virksomhed opnår man det fulde potentiale når ens samarbejdspartnere også har et godt samarbejde, og som specialist bureau er det også en fordel i det daglige arbejde.

Nedenfor kan du læse lidt om hvordan du kan drage fordel af et bureausamarbjede med Webkilde, uanset om du driver en virksomhed der har behov for digitale ydelser, eller om du er indehaver eller arbejder i et bureau som tilbyder dem.

For virksomheder

Når dine samarbejdspartnere samarbejder

Har du valgt at få lavet virksomhedens hjemmeside hos webkilde, så er det måske fordi du kender værdien ved at benytte en erfaren specialist frem for et "vi gør lidt af hvert"-bureau. Og gør du det - så er det nok meget sandsynligt, at du også samarbejder med andre specialister inden for fx. marketing, SEO, IT og tekstforfatning.

Når du har mig med på dit hold, så er dine samarbejdspartnere også sikret en god og hurtigt service, når der er behov for sammenspil mellem deres ydelser og mit arbejde med din virksomheds hjemmeside. 

Med webkildes webmaster service, er det nemlig lidt som at have en engageret webmedarbejder internt i virksomheden - bare meget billigere.

For andre bureauer

Jeres kunder vil elsker jer for at have henvist til webkilde

Er du eller dit bureau specialiseret i marketing, SEO, it-løsninger, tekstforfatning eller lignende ydelser, så har du sikkert haft kunder som har fået udviklet en halvdårlig hjemmeside et eller andet sted, og hvor det ikke er til at komme i kontakt med dem der har lavet den. Og det kan skabe udfordringer, når der er behov for integrationer og tilpasninger på din kundes hjemmeside for at du kan udføre dit arbejde optimalt.

Med et bureausamarbejde med Webkilde, kan du tilbyde dine kunder optimerede hjemmesider af høj kvalitet, og samtidig er du sikret en samarbejdspartner som du altid kan få fat på, og som reagere hurtigt når du har behov for det. Og så kan du få provision for formidlingen, når en kunde får lavet en ny hjemmeside efter din henvisning.

Og dine kunder vil helt sikkert også være taknemmelige for, at du har hjulpet dem finde vej til Webkilde.

Vil du høre mere om bureausamarbejde?
Kontakt mig gerne hvis du vil vide mere om hvordan din virksomhed eller dit bureau kan få gavn af et bureausamarbejde med webkilde.