Webmaster service i særklasse

Med webmaster service kan du være tryg ved at din virksomheds hjemmeside altid er opdateret, sikker og velfungerende. Samtidig kan du frigøre interne medarbejderressourcer og undgå omkostelige fejl.

Derfor er det en god idé at vælge webmaster service

Selv verdens bedste hjemmeside kræver løbende opdateringer, overvågning og sikring mod interne fejl og udefrakommende angreb.

Hvis virksomhedens indehaver eller en anden nøglemedarbejder, selv skal stå for de opgaver der er forbundet med en hjemmeside, kan det hurtigt stjæle tid som kunne være brugt bedre andre steder i virksomheden.

Samtidig kan manglende vedligehold og fejlhåndtering medføre tab af potentielle kunder, og blive omkostelig med efterfølgende udbedring og genopretning.

Overlad driften til en professionel webmaster

Med Webkilde´s webmaster service kan du være tryg ved, at det er en professionel og erfaren webmaster som tager hånd om virksomhedens hjemmeside, så den altid er opdateret, sikker og velfungerende. Webmaster service tilbydes som en serviceaftale og som en klippekortsordning, der kan kombineres eller benyttes enkeltvis alt efter behov.

Nedenfor kan du se 6 stærke fordele ved webmaster service.
Professionel opdatering
WordPress og plugins skal løbende opdateres af hensyn til sikkerhed og funktionalitet. Med webmaster service er du sikker på opgaven bliver udført korrekt. Opdateringer udføres manuelt og bliver fulgt op af en visuel gennemgang af hjemmesiden for at sikre, at alt ser rigtig ud bagefter.
Software licenser er inkluderet
Omkostninger til en række premium plugins og cloud services er inkluderet i prisen. Afhængig af den enkelte hjemmeside og den valgte service pakke, sparer du mellem ca. 2.400 og 2.900 kroner om året, så her er en del af serviceaftalen allerede tjent hjem.
Backup og sikkerhed
Backup og udvidet sikkerhed giver ekstra tryghed mod menneskelige fejl og udefrakommende angreb på hjemmesiden. Skulle hjemmesiden trods den høje sikkerhed blive hacket, ydes der gratis oprydning og sikring efter angrebet.
Overvågning
Afhængig af den valgte pakke overvåges kritiske ting som oppetid, hastighed, domæne, SSL, søgeplaceringer og Search Console. Og opstår der problemer tages der aktion, så du undgår unødig nedetid og andre udfordringer som måske ellers ville gå ud over hjemmesidens effektivitet.
Nem indholdsredigering
Overlad opdatering af indhold til din webmaster, og fremsend opdaterede tekster, nye billeder, nye medarbejder info og andre ændringer via mail. Så bliver der samtidig foretaget billedbehandling og korrekt opsætning. (Udføres via klippekort eller evt. inkluderet tid i den valgte serviceaftale).
Frigør interne ressourcer
Ved at overlade arbejdet til en professionel webmaster undgår du ikke kun omkostninger som følge af fejlhåndtering, men du og dine interne medarbejdere kan fokusere på jeres kernekompetencer, samtidig med virksomhedens hjemmeside altid er i topform.

Serviceaftaler som faktisk betaler sig

Uanset hvilken pakke der passer til behovet i din virksomhed, så får du en serviceaftale som giver en sikker og velkørende hjemmeside. Serviceaftalerne dækker forbrugt tid, omkostninger til benyttede værktøjer og licenser til en række premium WordPress plugins - så du får virkelig høj værdi for pengene!

Webmaster service level 1
Webmaster basis
Det mest nødvendige, for at holde en hjemmeside kørende og sikker
450,- kr./md.
Manuel opdatering af WordPress og plugins, med visuel gennemgang.
Cloud backup til eksternt datacenter
Inkl. licenser til premium plugins
Overvågning af hjemmeside, og opfølgning på fejl
Standard sikkerhedspakke med løbende sikkerhedsskanninger.
Teknisk support via mail og telefon
(Indholdsredigering som tilkøb via klippekort)
Overvågning af udgående links
Premium SEO plugin inkluderet
Forsikring mod udgået teknologi
Overvågning af Google Search Console, besøgsstatistik & konverteringer
webbureau udfører service af hjemmeside
Webmaster standard
Alt der er nødvendigt for at holde en professionel hjemmeside i topform
580,- kr./md.
Manuel opdatering af WordPress og plugins, med visuel gennemgang.
Cloud backup til eksternt datacenter
Inkl. licenser til premium plugins
Overvågning af hjemmeside, og prioriteret opfølgning på fejl
Udvidet sikkerhedspakke med løbende sikkerhedsskanninger.
Teknisk support via mail og telefon
(Mindre indholdsjusteringer inkluderet, ekstra tilkøb via klippekort)
Overvågning af udgående links
Premium SEO plugin inkluderet
Forsikring mod udgået teknologi
Overvågning af Google Search Console, besøgsstatistik & konverteringer
Webmaster service level 3
Webmaster Vækst
Alt det nødvendige, samt overvågning af besøgstrafik
795,- kr./md.
Manuel opdatering af WordPress og plugins, med visuel gennemgang.
Cloud backup til eksternt datacenter
Inkl. licenser til premium plugins
Overvågning af hjemmeside, og prioriteret opfølgning på fejl
Udvidet sikkerhedspakke med løbende sikkerhedsskanninger.
Teknisk support via mail og telefon
(Mindre indholdsjusteringer inkluderet, ekstra tilkøb via klippekort)
Overvågning af udgående links
Premium SEO plugin inkluderet
Forsikring mod udgået teknologi
Overvågning af Google Search Console, besøgsstatistik & konverteringer
Vis detaljer om serviceaftalerne
Opdatering af WordPress og plugins
Opdateringer af WordPress og benyttede plugins foretages løbende. Opdateringerne udføres manuelt og hjemmesiden gennemgås visuelt efterfølgende, for at sikre alt ser rigtig ud, og der ikke er opstået fejl efter opdateringen. Samtidig udføres opdateringen på den rigtige tid, hvilke vil sige sikkerhedsopdateringer opdateres straks, mens opdateringer afventes ved plugins som evt. ikke er kompatible endnu. 
Cloud backup
Der foretages løbende backup til et eksternt datacenter, så der altid er en sikkerhedskopi af hjemmesiden og dens indhold hvis uheldet skulle være ude. Lagerplads er inkluderet.
Licenser til plugins
Mange WordPress plugins kræver en årlig licens for, at kunne benytte udvidede premium funktioner og få løbende opdateringer hertil. Fordi Webkilde kan købe volume licenser til mange kunder, er det muligt at inkludere disse i serviceaftalen uden meromkostninger for dig. Der er f.eks. plugins til formularer, sikkerhed, billedeoptimering, design, custom fields, SEO, backup, malware skanning, hastighedsoptimering mv. Udskiftning af plugins er også inkluderet, når noget ikke længere supporteres eller når der er bedre løsninger.
Overvågning
Der opsættes oppetidsovervågning, så hvis hjemmesiden skulle gå ned eller blive utilgængelig, så kan der hurtigt sættes ind med fejlfinding og løsning. Derudovervåges domænet, SSL certifikat. Og ved webmaster vækst er der videre overvågning af Google Search Console, statistikløsning og konverteringer.
Teknisk support
Har du spørgsmål eller brug for hjælp til hjemmesiden, så er der inkluderet fri support.
Sikkerhed
Hjemmesider er konstant udsat for automatiserede eller målrettede hackerangreb. Derfor er alle servicepakker udstyret med løbende malware skanning, firewall, forbedret WordPress sikkerhed og mulighed for 2-faktor login. Og skulle det i værste fald ske at en hjemmeside alligevel bliver kompromitteret, så er du sikret fri rensning og reetablering af hjemmesiden.
Indholdsredigering (tilkøb via klippekort)
Når du får din webmaster til at foretage ændringer på hjemmesiden, så blive billeder og video materiale samtidig redigeret og optimeret til optimal brug på hjemmesiden, og SEO metabeskrivelser opdateres ligeledes. Standard og Vækst pakkerne inkludere mindre indholdsjusteringer i prisen, dog max op til 20 minutter pr. måned.
Teknologi forsikring (standard og vækst)
Internettet udvikler sig hele tiden og det gør WordPress og plugins også, og det kan resultere i at det er nødvendigt at skifte plugins eller lave design og funktionsmæssige ændringer for at siden fungerer optimal og ser rigtig ud. Med standard og vækst pakkerne, bliver der taget hånd om dette uden du behøver få lavet et helt nyt design, eller betale for tilpasninger, hvis et plugin pludselig ikke supporteres mere.
Search Console og statistik (vækst)
Overvågning af Google Search Console og automatisk tilretning efter meldinger om fejl fra Google. Overvågning af større udsving på søgetrafikken fra Google eller konverteringer fra hjemmesidens kontaktformular.
* Serviceaftalerne tilbydes som udgangspunkt kun til hjemmesider som er leveret af Webkilde. 0 kr i oprettelse inden for de første 6 måneder efter levering af en ny hjemmeside, ved senere tilvalg af en serviceaftale koster det 1.900,- kr. i oprettelse, hvilket dækker gennemgang og rettelser efter evt. mangelfuld eller forkert vedligehold.
* Ingen bindinger, du kan ændre eller afmelde dit abonnement når du vil. Alle priser er ex. moms.

Klippekort til professionel indholdsredigering

Mange begår fejl når de selv redigere i virksomhedens hjemmeside, ofte fordi de glemmer at billeder, video og andet materiale skal optimeres til webbrug for, at sikre en optimal brugeroplevelse. Nogle gange kan nyt indhold også betyde, at man med fordel kan lave mindre justeringer i designet så det samlede indtryk stadig fremstår professionelt.

Ved at benytte en professionel webmaster til indholdsredigering, undgår du fejlhåndtering og samtidig kan du få sparring og feedback på dine idéer.

Klippekortsløsningen kan bruges som supplement til din serviceaftale, hvis du har behov der ligger ud over evt. inkluderet tid, men den kan også bruges uden serviceaftale. 

Eksempler på nogle af de ting du kan bruge klippekortet til:

Redigering af tekster
Foto- og videoredigering
Opdatering af produkt/service
Nye medarbejder info
Oprettelse af nye sider
Optimering af medier
Grafisk arbejde
Tilpasning og udvidelse af design
Teknisk assistance
...og andre lejlighedsvise opgaver

Klippekort priser

Fordelen ved at bruge et klippekort frem for timeafregning er, at jeg sparer tid ved ikke at skulle fakturere for en masse små enkeltstående opgaver, og den besparelse sender jeg videre til dig i form af en lavere timepris. Samtidig trækkes der kun pr. påbegyndt kvarter ved brug af klippekortet.

Du kan købe klippekort for 5, 10 eller 15 timer. Besparelsen er større jo flere timer du køber af gangen, men køb ikke mere end du forventer at bruge inden for en periode på 2 år, da klippekortet herefter udløber.

  • 5 timer (20 klip) til 3.250 kr. 
  • 10 timer (40 klip) til 6.400 kr. 
  • 15 timer til (60 klip) 9.450 kr. 

Timepris uden klippekort:

Har du ikke et klippekort, bliver webmaster opgaver afregnet til normal timepris. Ved timepris faktureres der pr. påbegyndte halve time og minimum 1 time.

  • 680 kr. / pr. time

Alle priser er ex. moms.

Webmaster klippekort
Klar til webmaster service eller vil du vide mere?
Kontakt mig gerne hvis du vil høre mere om mulighederne for professionel webmaster service til din virksomheds hjemmeside.

FAQ

Her til højre Nedenfor finder du et par ofte stillede spørgsmål og svar om webmaster service. Og hvis du ligger inde med andre spørgsmål eller gerne vil vide mere om webmaster service, så er du altid velkommen til at kontakte mig.
Er en serviceaftale nødvendig for en hjemmeside?

Mange vil selv kunne udføre de webmaster relaterede opgaver der er omkring en hjemmeside, så en serviceaftale er ikke en nødvendighed. Det vigtigste er at opgaver som sikkerhedsopdateringer, backup og overvågning bliver foretaget, da internettet er i konstant forandring og under press fra forskellige sikkerhedstrusler.

Selv om en serviceaftale ikke er nødvendig, så er det noget de fleste vælger, fordi man således ikke skal bruge interne medarbejder ressourcer på drift og vedligehold af hjemmesiden, og samtidig giver det tryghed når arbejdet udføres af en professionel webmaster.

Webmaster service har samtidig inkluderet licenser til en række essentielle WordPress plugins, som giver en betydelig besparelse i forhold til hvis man selv købte dem direkte hos udbyderen.

Er der en bindingsperiode på webmaster service?

Nej, hos Webkilde er ingen binding på serviceaftaler eller andre ydelser. De kan til enhver tid opsiges til udgangen af indeværende måned.

Hvad er Google Search Console?

Search Console er en tjeneste fra Google, som kan bruges til at overvåge og fejlfinde en hjemmesides indeksering i Googles søgeresultater.

Hvis der opstår problemer på en hjemmeside af teknisk karakter eller grundet menneskelige fejl, som giver udfordringer for placeringer i søgeresultaterne, så vil man ofte kunne opdage det her, inden det får større konsekvenser for virksomheden. Derudover ændre Google indimellem også de forskellige kriterier som de vurderer en hjemmeside ud fra.

I Search Console kan man også se data på den trafik der kommer fra Google, hvilket giver en indikation af hvordan hjemmesiden performer i Google og hvilke søgefraser der giver mest søgetrafik til hjemmesiden.

Hvorfor skal WordPress hele tiden opdateres?

En hjemmeside som bygger på et CMS som f.eks. WordPress skal løbende opdateres hvis der f.eks. opdages sikkerhedshuller i CMS eller plugin softwaren. Det er ikke anderledes en anden software til apps og operativsystemer. En hjemmeside er ofte forretningskritisk og koblet op til internettet 24/7, så dens sikkerhed er meget vigtig.

Ud over sikkerhedsopdateringer kommer der også nye funktioner og opdateringer i takt med internettets udvikling.

Hvad er plugin licenser?

WordPress er et gratis open source CMS, men det indeholder kun den mest grundlæggende funktionalitet, som så kan udvides med plugins.

Nogle virksomheder udvikler derfor plugins med forskellige funktioner som f.eks. gør det muligt at optimere billeder og hastighed, eller som øger sikkerheden eller som hjælper med SEO og meget andet. Disse plugins findes ofte i en begrænset gratis version, og i en premium udgave hvor det er nødvendigt at købe en licens til premium udgaven.

Har jeg brug for Rank Math Pro?

Rank Math er en af de mest populære SEO plugins til WordPress, og der findes en gratis udgave som er tilstrækkelig for de fleste.

Et SEO plugin giver i sig selv ikke bedre placeringer i søgemaskiner, men det kan være et nyttigt værktøj til forbedring af hjemmesidens SEO. Rank Math Pro er en udvidet betalingsversion, som indeholder lidt flere og bedre funktioner end gratis udgaven.

Har du valgt serviceaftalerne Webmaster standard eller Webmaster Ekstra, så får du Pro udgaven med uden ekstra beregning. Ved oprettelse af disse serviceaftaler bliver Rank Math installeret og sat korrekt op, og du får også mulighed for at følge med i udviklingen af søgeplaceringerne for dine vigtigste søgefraser.