Hjemmeside design der skaber resultater

Her får du professionelt hjemmeside design og webudvikling som skræddersyes til netop din virksomhed, og optimeres i forhold til brugeroplevelse, konverteringsevne og synlighed i søgemaskiner.

Få en hjemmeside der kan mere end bare se flot ud

En professionel hjemmeside med et godt design og en stærk visuel indentitet, er vigtig når nærmeste konkurrent kun er et klik væk, og du gerne vil skille dig ud fra mængden. Men det der ligger under "motorhjelmen" og måden det hele er skruet sammen på, har i høj grad også indflydelse på de resultater din virksomhed får ud af dens hjemmeside.

Webkilde er specialiseret i webdesign der både er flot, unikt og optimeret til at yde sit bedste. Målet er en mere synlig og effektiv hjemmeside, som bidrager til at din virksomhed kan skabe en bedre forretning.

Uforpligtende tilbud
Design af en ny hjemmeside

Detaljerne der gør den store forskel

Hos Webkilde er hjemmeside design et ekspertområde, og derfor kan du også forvente mere end en "smart-i-en-fart" hjemmeside. Her får du en gennemarbejdet hjemmeside, hvor der også er brugt tid på de detaljer man ikke umiddelbart ser med det blotte øje, men som kan have stor betydning for udbyttet af hjemmesiden.
Skræddersyet
Professionelt webdesign og webudvikling skræddersyet til din virksomheds faktiske behov. Du får en unik og målrettet hjemmeside, så din virksomhed skiller sig positivt ud fra mængden.
Brugeroplevelse
Ved at arbejde med den samlede brugeroplevelse (UX), er hjemmesiden ikke kun brugervenlig, men giver også de besøgende et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed.
Konvertering
Arbejdet med visuelt hiraki, mål og tydelig call to action, sikrer en optimal kunderejse fra første sidevisning til efterfølgende kontakt / ønsket bruger aktion.
Hastighedsoptimeret
En hurtig hjemmeside bidrage til en lavere afvisningsprocent. Samtidig er hastighed en af de faktorer Google bruger til at afgøre hjemmesidens placering i deres søgeresultater.
Søgeoptimeret
Din hjemmeside skal kunne findes af dine potentielle kunder, som oftes leder efter ydelser og produkter via Google. Derfor sørger jeg også for, at den tekniske SEO er i orden.
Indhold der virker
Fotos, grafik og evt. videomateriale bliver tilpasset og optimeret til hjemmesiden. Og det hele opsættes sammen med tekster og andet indhold for optimal visning på alle enheder.

Professionel, unik og tilpasset din virksomheds behov

Du får en gennemtænkt og velbygget hjemmeside som er skræddersyet til din virksomhed og dens målgruppe, og altid med udgangspunkt i dine faktiske behov, mål og budget.

Har du specielle ønsker til design eller programmering, så tager jeg højde for det, og ellers kan du trygt læne dig op af de erfaringer jeg har opbygget, gennem mere end 16 år med design af professionelle hjemmesider.

Håndterbar, skalerbar og effektiv hjemmeside med WordPress

Jeg udvikler de fleste hjemmesider med WordPress, som er verdens mest benyttede CMS (Content Management System). 

Wordpress kan nemt skaleres og vokse med din virksomheds behov. Og når man ser på nogle af de mest populære hjemmeside platforme i dag, så er en af de få løsninger som giver mulighed for hosting i danske datacentre og som er fri for leverandør lock-in.

Drift og service i særklasse - hvis du ønsker det

Når du får udviklet en hjemmeside fra et lille specialistbureau som Webkilde, så kan du ikke kun se frem til en bedre hjemmeside, men også en god og personlig service.

Med webmaster service, som er en frivillig serviceløsning, kan du overlade alle opdateringer, vedligehold og software licenser til Webkilde, så du og dine medarbejdere kan fokusere på jeres kernekompetencer, mens jeg holder din virksomheds hjemmeside i topform.

Gennemarbejdet kvalitet
Unik & målrettet webdesign
Inkl. programmering
Fri for bindinger
Du ejer selv hjemmesiden
Cookiefri løsning er mulig
Mobilvenlig & responsive
Brugervenligt CMS
Uafhængig af leverandør
Fuld service eller gør det selv
Høj værdi for pengene
Optimeret hele vejen rundt
Tilbud på hjemmeside design

Webkilde's proces for hjemmeside design

Når du bestiller en professionel hjemmeside fra Webkilde, så er processen enkel, ligetil og med tilfredshedsgaranti. Nedenfor kan du se de forskellige trin i arbejdet med din nye hjemmeside, men det hele starter med en dialog og et tilbud.
1 Indledende dialog
Ethvert projekt starter med en behovsafklaring, hvor vi sammen kommer frem til hvad hjemmesiden skal indholde og hvordan den skal se ud. Måske har du nogle konkrete ønsker, ellers kan du roligt læne dig op ad min erfaring.
2 Udarbejdelse af hjemmeside design
Efter den indledende dialog påbegyndes hjemmesidens design. Her foretages opsætning af tekster, billeder og alt det materiale der udgør det samlede website. Under designprocessen vil jeg løbende være i dialog med dig, så vi er sikre på at komme rigtig i mål.
3 Gennemgang og eventuelle rettelser
Når design og indhold er på plads, lægges hjemmesiden op på en test server, hvor du kan gennemgå design, funktion og indhold. Hvis du har rettelser, så tilpasser jeg indtil du er helt tilfreds. Efter godkendelse af designet fremsendes fakturaen, og en endelig dato for lancering fastsættes.
4 Lancering af den nye hjemmeside
Når vi er klar til at gå live med den nye hjemmeside, så sætter jeg siden op på dit webhotel, som kan væres hostet gemmen Webkilde eller et hvilket som helst andet sted. Jeg sørger også for alle de nødvendige opsætninger som SSL, mail, redirects og andre ting som evt. er aftalt.
5 Kvalitetssikring
Hjemmesiden testes selvfølgelig grundig inden lanceringen, men der foretages også yderligere test når den nye hjemmeside er gået live. Det sikre, at alt fungere optimalt i forhold til webhotel, indeksering i Google og den faktiske brugeroplevelse.
6 Drift og service
Hvis der er valgt webmaster service, så overgår vi nu til løbende drift og servicering af din hjemmeside. Og ellers hjælper jeg dig godt i gang, så du eller din medarbejder selv kan vedligeholde hjemmesiden.
Process for hjemmeside design
Skal vi tage en dialog?
Jeg er altid klar til en snak om dine ønsker og behov til ny hjemmeside, og jeg laver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på din nye hjemmeside.

FAQ

Her til højre Nedenfor finder du nogle ofte stillede spørgsmål om hjemmeside design. Og ligger du inde med andre spørgsmål eller har brug for rådgivning om forskellige hjemmeside løsninger, så brug kontakt boksen ovenfor.

Hvor meget koster professionelt hjemmeside design?

For en skræddersyet hjemmeside løsning, vil prisen afhænge af hvilken slags design der skal laves, hvad siden skal kunne og hvad den skal indeholde. Webkilde laver kun ægte skræddersyede hjemmesider, som tilpasses hver enkelt virksomhed og dens kundegruppe - alt andet er i bedste fald spild af penge.

Det er derfor ikke muligt at give en eksakt pris før vi har haft en dialog om dine ønsker og behov. De hjemmesider jeg laver flest af ligger typisk mellem 14.000 og 30.000 kroner, men det kan også være både billigere og dyrere, det afhænger i sidste ende af hvor mange timer der skal lægges i arbejdet med den nye hjemmeside. Så kontakt mig og få et tilbud - det er helt uforpligtende.

Hvem flytter indholdet fra min gamle hjemmeside?

Hvis du har en eksisterende hjemmeside, så overflytter jeg gerne eksisterende indhold som tekster og billeder, og det koster ikke ekstra. Du skal selvfølgelig selv have rettighederne til indholdet for at det kan flyttes. Hvis der f.eks. er benyttet stock fotos så kan det være nødvendigt at indhente en ny licens, men det hjælper jeg også gerne med.

Bliver min hjemmeside bygget på en skabelon?

Nej, her bruges ingen skabeloner som bare tilpasses lidt. Webkilde laver kun ægte skræddersyet hjemmeside design. Det tager måske lidt længere tid, men til gengæld får du en hjemmeside som er langt bedre og mere værdiskabende, end en skabelonbaseret løsning.

Hvem ejer min hjemmeside og er der nogen bindinger?

Hos Webkilde er hjemmeside design en engangsbetaling, og det er dig selv der ejer din hjemmeside. Du kan derfor selv bestemme hvor du ønsker at hoste hjemmesiden og hvem der skal stå drift og vedligehold.

Hvis der er brugt premium plugins i en WordPress hjemmeside, så kan der være mindre licensomkostninger for at holde disse plugins opdateret. Hvis du har tilvalgt en serviceaftale så er plugin licenser typisk inkluderet, og ellers kan det afregnes direkte med plugin udbyderen.

Hvis du har valgt Webkilde's erhvervs hosting eller Webmaster service, så er der et løbende abonnement, men det er uden binding og kan altid opsiges med udgangen af indeværende måned.

Hvad hvis jeg senere har ændringer til hjemmesiden?

Hvis du har valgt en CMS baseret løsning, så vil du nemt selv kunne ændre i hjemmesidens indhold. Du kan også vælge en service pakke hvor løbende opdatering er inkluderet og dermed blot fremsende ændringer via mail eller aftale dem telefonisk. Alternativt kan du få foretaget ændringer via Webkilde's prisvenlige klippekortsløsning. Og hvis der er behov for større designmæssige eller funktionelle ændringer så kan det løses til både timeafregning og via klippekort.

Hvilket system bliver min hjemmeside bygget i?

Webkilde er specialiseret i WordPress hjemmesider, samt statisk hjemmeside design. WordPress er verdens mest anvendte hjemmeside system, og det er også den type jeg laver flest af, men nogle gange giver en statisk hjemmeside mere mening og derfor er det også en mulighed.

Gennem årene har jeg også kodet hjemmesider i PHP og .NET (C#), og det sker også jeg laver design i Webflow.