Lidt mere om os

Vi udvikler moderne webløsninger og hjælper vores kunder til succesfulde hjemmesider, så de kan skabe en bedre forretning!

Vi stræber altid efter den bedst mulige løsning for vores kunder

Webkilde er et lille webbureau der leverer kvalitetsløsninger, og yder en personlig og engageret service, hvor vi altid lægger vægt på at levere den for kunden bedste løsning.

Vi ønsker at gøre op med halvfærdige hyldevarere og urimelige bindingsperioder. Derfor bygger vi vores hjemmesider helt fra bunden, så de er optimerede og skræddersyet til den enkelte virksomhed og dens kunder. Der er ingen bindinger på vores hjemmesider eller andre af vores services - vi vil selvfølgelig gerne have et langvarigt samarbejde, men det skal være fordi vi leverer en fantastisk service, ikke ved at binde vores kunder på en kontrakt.

Derudover er godt håndværk, ærlig dialog og ordenlighed en grundlæggende del af vores kerneværdier.

Professionelt webdesign og hjemmeside service

Vores kerneforretning er udvikling af professionelle hjemmesider. Vi leverer moderne og effektive hjemmesider af høj kvalitet, som er skræddersyet til den enkelte virksomhed og dens kunder.

Vi har også stor ekspertise i optimering af eksisterende hjemmesider, herunder hastighedsoptimering.

Efter levering af en ny hjemmeside kan vi i det omfang du har behov, også hjælpe med det fremadrettede arbejde med den. Enten gennem vores Webmaster service, eller on demand.

Bureau samarbejde

Vi har viden om rigtig mange områder når det kommer til hjemmesider og internettet, men vi er ikke eksperter i alt. Derfor samarbejder vi gerne med andre der har specialiseret sig inden for et område som komplementerer vores, og som kan bidrage med værdi for vores kunder.

Selvom du måske har verdens bedste automekanikker, så er det jo ikke sikkert han også er den bedste til at bage dit morgenbrød. Det er lidt det samme med de forskellige virksomheder inden for webbranchen.

Reklame- og marketingbureauer er typisk specialiseret i reklame og branding, kommunikationsbureauet tager sig af formidling, et grafisk- eller kreativt bureau er eksperter i grafisk arbejde, og webbureauer som os er specialiseret i hjemmesider. Der er også SoMe eksperter, fotografer, SEO eksperter og mange andre.

Nogle gange er det et vist naturligt overlap, og der er også dem der siger ja til hvad som helst, selvom resultatet også nemt kan blive derefter.

Vi mener din hjemmeside altid fortjener det bedste løsning når du investere i virksomhedens digitale tilstedeværelse. Derfor har vi et bredt samarbejde, men du behøver dog stadig kun forholde dig til en kontaktperson, hvis du foretrækker det, så tager vi os af projektstyringen for det hele.

Driver du virksomhed eller arbejder freelance inden for et område som du mener kan bidrage med værdi for vores kunder, og er du interasseret i et samarbejde, så er vi altid åben for en dialog.

Professionelle hjemmesider siden 2006

Bag webkilde står Thomas Balle, der har arbejdet professionelt med hjemmesider, webdesign og programmering siden 1998. I 2006 startede Thomas web-virksomheden Odina, der senere kom til at hedde Webkilde.

Vores fokus var fra starten udvikling af hjemmesider og kundespecifik software. I perioder blev der arbejdet på nogle af vores egne webprojekter, som hurtigt blev meget populære og velbesøgte, og som derfor i en årrække tog en stor del af vores fokus.

Her 13 år senere, er vores kernefokus igen design og udvikling af effektive hjemmesider for andre virksomheder. Vi er drevet af passion for godt og effektivt webdesign, og den personlige kontakt til vores kunder.

Vores mangeårige erfaring med både webdesign og drift af succesfulde medier, samt internettet generelt, betyder vi har et rigtig godt grundlag for at hjælpe vores kunder med at få succes med deres hjemmeside.

Billede af Thomas. Og nej det bliver ikke bedre af at være i farve - det er vist noget med et manglende foto-gen :-), til gengæld kan han levere varen når det kommer til hjemmesider.

Få en gratis konsultation om din hjemmeside

Vil du gerne have en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe med en ny eller eksisterende hjemmeside, så udfyld formularen her under, og skriv lidt om dine ønsker. Så ringer Thomas tilbage til dig hurtigst muligt, inden for vores normale åbningstider.

Tak for din henvendelse. Beskeden er nu afsendt, og vi vender tilbage hurtigst muligt!
Ups... formularen kunne ikke sendes - kontakt os i stedet på telefon 20 94 49 15