Lille bureau, store resultater

Vi udvikler moderne webløsninger og hjælper vores kunder til succesfulde hjemmesider, så de kan skabe en bedre forretning!

Personlig service og professionelle webløsninger der betaler sig

Webkilde er et lille webbureau, hvor du ikke bare er endnu et nummer i rækken, vi bekymrer os om din forretning og dens digitale tilstedeværelse.

Vi leverer moderne og professionelle hjemmesider af høj kvalitet, som er skræddersyet til den enkelte virksomhed og dens kunder. Hos os er hjemmesider ikke noget vi også lige sælger med i forbindelse andre reklame- og marketing ydelser - hjemmesider er vores ekspertområde og kerneforretning!

Vi elsker webdesign og arbejdet med hjemmesider, men vi forstår godt hvis du ikke har samme interesse og passion for netop den del af din virksomhed. Det vigtigste er, at du trygt kan regne med os, når det kommer til at sikre den bedste digitale tilstedeværelse for din forretning.

Vores tilgang som webbureau

Der er stor forskel på bureauer, deres kernekompetencer, forretningsmodeller, og hvad du i sidste ende får leveret når du skal have en ny hjemmeside. En stor del af branchen har de seneste år bevæget sig i en retning, som ligger langt fra vores værdier, hvor urimelige bindinger, og hjemmesider smækket sammen af halvfærdige templates, der ikke giver noget reel værdi, præger billedet.

Vi ønsker, at gå en anden vej, og har derfor opstillet en liste med de værdier, der skal danne grund for vores tilgang som webbureau. Man kan kalde det for en slags manifest om man vil, og den kan du se herunder.

#1Personlig service i øjenhøjde: Som webekspert forstår vi både nørd og marketingsnak, men vi foretrækker en jordnær dialog i et sprog som er til at forstå, og uden smarte salgsfloskler. Vores kunder skal have en personlig og engageret service, hvor vi hellere vil ses som en samarbejdspartner end en tilfældig leverandør.

#2Høj professionel kvalitet: To hjemmesider kan se fuldstændig ens ud på overfladen, men have en afgørende forskel på hvad virksomheden får ud af hjemmesiden. Vi vil hellere levere kvalitet, end at være "billigst". Det vil vi ganske enkelt fordi, det meget bedre kan betale sig at investere i noget der er gennemarbejdet, og af en høj kvalitet der virker ordenligt.

#3Det skal kunne betale sig: Vi vil ikke sælge noget som vi ikke selv ville være glade for at købe. Investeringer i en hjemmeside skal kunne betale sig, og vi vil hellere sige nej tak til en opgave, end at sælge noget vi ikke tror på.

#4 Ærlig dialog: Vi har skyhøje ambitioner på din virksomheds vegne, men vores tilgang er helt jordnær, hvor vi forholder os realistisk til hvad vi kan levere. Eller kort sagt "No Bullshit", det er der nok andre der leverer i den her branche.

#5Vi skal forstå din forretning: Vi mener ikke man kan lave en ordentlig hjemmeside uden en god forretningsforståelse, og heller ikke uden en forståelse af den enkelte virksomhed og dens kunder. Derfor starter ethvert projekt med, at vi sætter os godt ind i din virksomhed, dens produkter / services og målgruppe.

#6Ordenlighed: Måske et lidt gammel ord, men desværre også et begreb der ikke anvendes meget i online branchen - men vi mener det er den eneste rigtige måde at drive forretning på. Vi vil gerne have langvarige relationer, men det skal være fordi vi yder en fantastisk service, ikke med bindinger.

#7Vi kan ikke alt: Med mange år i branchen, har vi opnået en bred viden inden for hjemmesider og online marketing, men ingen kan være eksperter i alt, og det er vi heller ikke. Derfor samarbejder vi gerne med andre eksperter inden for deres felter, så vores kunder altid får den bedste løsning.

Grundlagt i 2006 af Thomas Balle

Jeg hedder Thomas, er webdesigner og indehaver af webkilde. Jeg har arbejdet professionelt med hjemmesider, marketing, og webudvikling siden 1998. I 2006 blev grundstenen til webbureauet lagt, efter et hjemmesideprojekt hurtigt blev så succesfuldt, at et CVR nummer og momsregistrering pludseligt blev nødvendigt.

Så ja, jeg er efterhånden en gammel hund i branchen. Den store erfaring bliver løbende fuldt op med nyeste viden, så jeg hele tiden er på forkant med udviklingen, og derfor kan yde den bedste service for mine kunder.

Jeg er drevet af passion for gode og effektive hjemmesider, og den personlige kontakt til de kunder jeg samarbejder med. Derfor er det også altid mig du snakker med når du ringer, og det er mig der tager hånd om din hjemmeside lige fra første møde til den endelige lancering og efterfølgende drift.

Selv om jeg har mange års erfaring og en bred viden om webdesign, internet og marketing, så er jeg ikke ekspert i alt. Derfor samarbejder webkilde med andre eksperter og freelancere, så du altid får den bedste løsning hos os.

Skal vi samarbejde om din digitale tilstedeværelse?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Og det er uanset om du har spørgsmål og gerne vil vide mere, eller om du er klar til at starte et samarbejde om din hjemmeside nu.