Få en hurtigere hjemmeside

En hurtig hjemmeside har aldrig været vigtigere - det er nemlig ikke kun godt for dem der besøger dit website, det kan også mærkes på bundlinjen.

En hastighedsoptimeret hjemmeside betaler sig

Vi elsker lige som dine potentielle kunder en hurtig og optimeret hjemmeside, og det er ikke kun fordi vi ikke gider vente på langsomme hjemmesider, eller fordi vi har arbejdet med webudvikling siden dengang man koblede op på nettet med et modem. Nej, den største grund til vi har specialiseret os i hastighedsoptimering af hjemmesider er, at det er en rigtig god investering som nemt betaler sig.

Hvis du allerede nu ved du har brug for at få optimeret hastigheden på din hjemmeside, så klik på bestil hastighedsoptimering. Hvis du gerne vil vide mere om fordelene og hvad vi kan hjælpe med, så læs videre på denne side.

Hastighedsoptimeret hjemmeside

Fordelen ved en hastighedsoptimeret hjemmeside

Vi har den holding at enhver investering i virksomhedens hjemmeside skal kunne betale sig, og det kan det når det kommer til hastighedsoptimering. Der er oftest tale om en lille investering som har stor virkning.

Her er nogle af de fordele en hurtig hjemmeside giver:

Derfor bør man altid arbejde med hastighedsoptimering inden man investere store summer i annoncering eller andre former for marketing, det er jo ikke særlig smart at bruge 25.000 på en AdWords-kampagne, hvis en stor del af de betalte klik er spildte, fordi hjemmesiden er for langsom. Samtidig vil en hurtig hjemmeside bidrage lidt til en bedre placeringer i de organiske søgeresultater, som giver gratis trafik.

Vi tilbyder også komplet hjemmeside optimering, hvis du har brug for mere end bare hastighedsoptimering.

Test selv hastigheden af din hjemmeside

Hastighed er en at de hjemmesideoptimeringer man nemt kan teste og måle på. Det betyder man hurtigt kan gennemskue om der er behov for at gøre noget ved det, eller ej.

Google stiller en tjeneste til rådighed der hedder PageSpeed Insigts, hvor man nemt kan teste hvordan hastigheden er på ens egen hjemmeside. Med PageSpeed Insigts kan du også teste andre hjemmesider end din egen, det kunne f.eks. være relevant at kigge på hvordan man ligger i forhold til konkurrenterne.

Prøv at teste din hjemmeside med Google PageSpeed Insights her.

Det er en god ide at teste mere end blot forsiden, da de underliggende sider oftest er mindst lige så vigtige. Når hjemmesiden er blevet analyseret, får man en score for henholdsvis mobil og computer. Det er især mobil scoren man skal være opmærksom på, da det er her hastigheden har størst betydning.

Din PageSpeed score bør som minimum ligge i toppen af det orange område, men sigt alligevel efter at komme op i det grønne område, som ligger over 89. Der kan næsten altid laves forbedringer, men man skal heller ikke tage PageSpeed score for mere end det er, hvilket er et fingerpeg om hvorvidt der bør laves forbederinger eller ej - det er således ikke en absolut karakter for hvor godt dit website er.

Vær opmærksom på at den score du får, kan variere nogle få procent fra gang til gang du kører testen. Hvis der er store udsving mellem hver test, kan det være er serverproblem og ikke nødvendigvis hjemmesidens opbygning.

Her er et eksempel fra webkilde's egen hjemmeside. Først mobil versionen og dernæst computer versionen:

PageSpeed hastighedstest mobil 98
PageSpeed hastighedstest desktop 100

Hvor høj en PageSpeed score du kan opnå, afhænger af flere forskellige faktorer. Det CMS du benytter kan sætte nogle begrænsninger, og nogle sider kan have behov for mere tungt indhold som f.eks. store mængder grafik. Men der kan næsten altid foretages optimeringer som gør en reel forskel.

Skal vi tage en snak om optimering af din virksomheds hjemmeside?