Webdesign cases

Vi har i øjeblikket travlt, og denne side er derfor ikke opdateret med de seneste projekter. Eksemplerne er heller ikke hastighedsoptimeret i forhold til seneste Google Pagespeed algoritmer.

Eksempler på webdesign udført af webkilde

JPH Trapper fremstiller indendørs trapper, som både er super flotte og af høj kvalitet. Alle deres trapper produceres på egen fabrik i Danmark.

Vi fik til opgave at designe en ny hjemmeside som som blev skræddersyet ud fra virksomhedens identitet og målgruppe. Som altid havde vi fokus på Teknisk SEO og hastighedsoptimering, hvilket resulterede i 357 procent flere visninger i Google, og 391 procent flere besøg fra de organiske søgeresultater i Google. PageSpeed Insights scoren steg fra 37 til 97.

JPH Trapper

Enkelt design til en Café hjemmeside. I modsætning til de fleste af vores andre hjemmeside design, blev denne hjemmeside ikke lavet som en WordPress hjemmeside. Kravet var at det skulle være nemt at rette tekst på siden, men ellers skulle siden være helt vedligeholdsfri.

Hjemmesiden blev derfor lavet i statiske sider hvortil der blev knyttet et specielt udviklet statisk CMS.

Designet blev udviklet som koncept for et statisk CMS, og er således ikke en Café som faktisk eksistere.

Café Nyde

Birger Hansen & Søn er et velrenommeret murerfirma fra Vejen. De har mere end 45 års erfaring med renovering og vedligeholdelse af ældre huse, og har gennem årene opbygget en solid viden om forskelligt murværk.

Firmaet havde i forvejen en fin hjemmeside, den var dog af ældre dato og var ikke helt fulgt med udviklingen, så vi lavede et nyt moderne design til hjemmesiden. En måned efter lanceringen var antallet af visninger i Google steget med 324 procent. PageSpeed Insights scoren steg fra 38 til 96.

Birger Hansen & Søn

Netmonster er et online magasin som indeholder artikler for den almindelige internetbruger. Her er bl.a. tips til websites og apps, samt forskellige guides og videoer.

Siden havde en årrække kørt på et færdiglavet WordPress tema, som så fint ud og fungerede som det skulle, bortset fra det ikke længere blev opdateret, og så var det som mange af den slags temaer ikke særlig godt hastighedsoptimeret. Derfor blev der lavet et nyt design med samme funktionalitet, men hvor alt blev redesignet og optimeret.

Netmonster

Hydro Chemie er eksperter i løsning af fugtproblemer. De har erfaring og ekspertise til at løse de fleste fugt- og skimmelproblemer, og så har de har nogle yderst effektive produkter til løsning af fugtproblemer i f.eks. mursten og beton.

Hydro Chemie havde en eksisterende hjemmeside som man ønskede udvidet og redesignet. Samtidig foretog vi hastighedsoptimering, der betød en forbedring af PageSpeed Insights fra 54 til 96. Den nye hjemmeside fik også forbedret antallet af visninger i Googles søgeresultater med over 200 procent.

Hydro Chemie

Vi er på vej med flere og langt bedre eksempler på stærkt optimerede hjemmesider bygget i WordPress :-)

Flere på vej...