Digital strategi

Med en effektiv digital strategi skaber du vækst, ved at sætte ind der hvor du rammer din målgruppe, og får mest for marketingkronerne.

Hvorfor er en digital strategi vigtig?

Danske forbrugere er online som aldrig før, og de fleste valg om køb af services eller produkter, tages med udgangspunkt i de hjemmesider vi møder på nettet. En god digital tilstedeværelse, spiller således en afgørende rolle for erhvervelse og fastholdelse af kunder - uanset branche og virksomhedsstørrelse.

En god hjemmeside er fundamentet for virksomhedens digitale tilstedeværelse, men der er også andre områder som markedsføring, sociale medier, digitalt omdømme og meget mere en virksomhed i dag skal forholde sig til.

Med en effektiv digital strategi får din virksomhed sat ind de steder hvor det skaber mest værdi og bedst betaler sig.

Arbejdet med digital strategi

Vi kan hjælpe med en effektiv digital strategi

Den digitale strategi tager bl.a. andet udgangspunkt i...

Virksomhedens DNA

Hvad gør din virksomhed og det du tilbyder unik i forhold til konkurrenterne. Og hvad får kunden ud af at vælge dig frem for en af de mange andre som kun er et klik væk.

Målgruppen

Hvem er dine typiske kunder. Ved at kortlægge målgruppen, kan vi målrette de digitale tiltag, og derved opnå en højere ROI på markedsføring og andre tiltag.

Konkurrenter

Konkurrencen på nettet er benhård. Men ved at klarlægge konkurenternes styrker og svagheder, kan vi sætte ind de rigtige steder og finde uudnyttede muligheder.

Marketingkanaler

Hvad er den mest profitable sammensætning af forskellige marketingkanaler og andre tiltag, når vi tager udgangspunkt i både kortsigtede og langsigtede initiativer.

Med udgangspunkt i din unikke branche og situation, hjælper vi med at få sammensat en stærk digital strategi. Formålet med den digitale strategi er at få afklaret hvilke digitale tiltag der skal til for at understøtte din overordnede forretningsstrategi, og dine personlige mål med virksomheden.

Den digitale strategi laves i forhold til virksomhedens størrelse, budget og vækstplaner. Alt efter dit behov kan vi lave en simpel punktopstillet strategi, eller gå i dybden med analyser og involvering af relevante medarbejdere i virksomheden. Det er således et værktøj som alle virksomheder kan have gavn af - små som store.

Vi starter med et møde hvor vi gennemgår din forretning, kundesegmenter og hvem du anser for dine største konkurrenter. Derefter foretager vi yderligere research på baggrund af de oplysninger du har delt. Og så sammensætter vi et forslag til en digital strategi, indeholdende initiativer til forbedring af digital tilstedeværelse som f.eks. hjemmeside og andre medier, samt relevante marketingkanaler.

Projektledelse og eksekvering

En stærk digital strategi har ingen værdi, hvis der ikke bliver eksekveret på den. Vi levere et dokument i et almindeligt sprog der er nemt at forstå og følge, men vi tilbyder også at stå for eksekvering og projektledelse, hvis du hellere vil bruge din tid på andre områder i din forretning.

En god digital tilstedeværelse, kan involvere mange forskellige interessenter, derfor er det nyttigt med en tovholder, som kan lede projekter succesfuldt i mål.

Udover digital strategi, er vi selv eksperter i hjemmesider og optimering af disse, og den del er således noget vi kan hjælpe med internt. Men vi samarbejder også med eksterne leverandører inden for søgemaskineoptimering, sociale medier og online som offline annoncering.

Vi følger løbende op på de forventede resultater, og foretager justeringer i strategien om nødvendigt. Vi sørger også for rapportering, så du selv kan følge med, ligesom vi altid står til rådighed for spørgsmål og sparring omkring din virksomheds digitale tilstedeværelse.

Projektledelse af digitale tiltag
Thomas - Webmaster
Thomas Balle
Indehaver af webkilde
& webspecialist
20 94 49 15
Skal vi kigge på din virksomheds digitale strategi?
Ring eller udfyld formularen, så tager vi en snak om mulighederne omkring en god digital strategi for din virksomhed.
Thomas - Webmaster
Thomas Balle
Indehaver af webkilde
& webspecialist
20 94 49 15
Udfyld formularen, og tryk send.
Tak for din henvendelse. Beskeden er nu afsendt, og vi vender tilbage hurtigst muligt!
Ups... formularen kunne ikke sendes - kontakt os i stedet på telefon 20 94 49 15