Book et netmøde

Snak med en hjemmeside ekspert, mens vi sammen gennemgår din hjemmeside, webanalyser eller andre websites.

Nemt, effektivt og uafhængig af geografi

Uanset om du har behov for at gennemgå ønsker til et nyt hjemmeside design, kigge på muligheder for optimering af en eksisterende hjemmeside eller har brug for hjælp fra din webmaster, så er vi klar til at hjælpe hvor og når det passer dig.

Med vores netmøder kombinere vi co-browsing med en telefon samtale. Det betyder vi kan tage en snak, mens vi ser og interaktere med en eller flere hjemmesider, som om vi sad lige ved siden af hinanden og kiggede på den samme skærm.

Book dit møde her
Online møde med webbureau

Sådan foregår et netmøde

Vi kombinere en helt almindelig telefonsamtale med co-browsing, som er en smart teknologi der gør, at vi kan sidde og kigge på en hjemmeside og bevæge os rundt på den, lige så nemt som hvis vi sad ved siden af hinanden her på kontoret.

Co-browsing er ikke det samme som skærmdeling, du skal ikke installere noget som helst og ingen af os skal give adgang til noget på hinandens computer. Det er således både nemt og sikkert.

Inden mødet modtager du ganske enkelt et link som til en hver anden hjemmeside, og når du klikker på linket kommer du til en sikker cloudbaserede browser som vi kan bruge mens vi snakker sammen.

1

Book et møde. Herefter ringer vi dig op, for at aftale detaljer og tidspunkt for mødet.
Book et netmøde her

2

10 minutter før mødet modtager du en mail med linket til vores co-browsing, som du kan klikke dig ind på inden mødet starter.

3

Vi ringer dig op på det aftalte tidspunkt, og så tager vi en snak og gennemgår din hjemmeside, eller hvad der nu er målet med mødet.

Book et gratis netmøde her

Udfyld formularen og tryk "Book netmøde", så ringer jeg tilbage for at aftale tidspunkt og nærmere detaljer for mødet.

Skal jeg ringe til dig?
Tak for din henvendelse. Beskeden er nu afsendt, og vi vender tilbage hurtigst muligt!
Ups... formularen kunne ikke sendes - kontakt os i stedet på telefon 20 94 49 15
Thomas - Webmaster

Jeg hedder Thomas, og det er mig der tager netmødet med dig. Jeg er indehaver af webkilde og har arbejdet professionelt med hjemmesider og online markedsføring i mere end 14 år.

Jeg ser frem til vores snak :-)

Spørgsmål, ændringer eller aflysning
Du er altid velkommen til at ringe hvis du vil vide mere om vores netmøder, eller hvis du har booket en tid som du gerne vil ændre eller aflyse. Og skulle du have opfølgende spørgsmål efter et møde, så står vi selvfølgelig også til rådighed for det.
20 94 49 15