Lej en professionel webmedarbejder

Mangler du indimellem en dygtig webmedarbejder, men er behovet ikke stort nok til en fastansat medarbejder, så kan løsningen være at leje. 

Få hjælp til webarbejdet

Få en dygtig og loyal webmedarbejder som kan hjælpe med virksomhedens hjemmeside, grafisk arbejde, programmering, håndtering af sociale medier eller være bindeled mellem virksomhedens ledelse/salgsafdeling og eksterne marketingbureauer.

Jeg kan udføre arbejdet hos jer eller fra mit eget kontor, og i betaler kun for de timer der bruges, enten via en klippekortsløsning eller med en fast aftale på x-antal timer om måneden.

Nedenfor kan du se eksempler på opgaver jeg kan hjælpe med. Og du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om mulighederne for at leje mig som jeres nye webmedarbejder.

webmedarbejder på arbejde

Digital strategi og projektledelse

Som jeres webkonsulent kan jeg samarbejde direkte med marketingbureauer, og sikre et optimalt samspil mellem marketing tiltag og selve hjemmesiden.

Jeg kan hjælpe med udarbejdelse af en stærk digital strategi, som tager udgangspunkt i din unikke branche og situation. Sammen finder vi den mest profitable sammensætning af forskellige marketingkanaler og andre tiltag, for såvel den korte som den langsigtede bane.

Når der er styr på den digitale strategi, kan jeg være tovholder i forhold til forskellige eksterne marketingbureauer, og sikre korrekt udførelse af strategien. Jeg kan foretage analyser og rapportere nøgletal til ledelsen, og foretage korrektion af strategien hvis der er behov for det.

Opdatering af indhold på hjemmeside og sociale medier

Som jeres webmedarbejder kan jeg stå for opdatering af indhold på hjemmesiden, hvor jeg optimere billeder og andre grafiske elementer til at fungere optimalt på hjemmesiden, samt tilpasser og udskifter tekstindhold når der er behov for dette. Rettelser kan fremsendes på e-mail, aftales telefonisk eller gennemgås på online/offline møder.

Jeg kan også hjælpe med opdatering på sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter og lignende. Og sørge for der er en rød tråd mellem alle virksomhedens digitale kanaler.

Løbende drift, service og udvikling af hjemmeside

Hvis der er behov som ligger ud over standard webmaster service, så kan jeg også hjælpe med dette. Det kan f.eks. være hvis der er udviklet mere komplekse systemer som kræver speciel vedligehold eller integration med 3. parts systemer.

Jeg kan foretage tilpasninger, designændringer og tekniske justeringer ved behov. Eller hvis der er behov for løbende udvidelser ved. f.eks. vækstvirksomheder der er inde i en mere omskiftelig udviklingsproces.

Derudover kan jeg foretage løbende optimeringer af hjemmesiden.

Få en snak om mulighederne
20 94 49 15
Skal jeg kontakte dig?
Udfyld formularen - så ringer jeg tilbage inden for 24 timer (på hverdage).
Kontaktformular