Persondatapolitik

Generelt

Hos Webkilde indsamler vi kun persondata i de tilfælde, hvor det er relevant i forhold til din aktivitet hos os.

Når vi indsamler, behandler og anvender dine persondata, sker det altid i henhold til gældende og relevante lovbestemmelser, og kun så længe det er relevant i forhold til det formål dine data blev indsamlet, eller hvor vi er pålagt en juridisk forpligtelse hertil.

‍Den dataansvarlige

Vi er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Og vores virksomheds- og kontaktoplysninger er:

Webkilde
Dalgårdsvej 99
6600 Vejen
CVR-nr: 29672091
Email: mail@webkilde.dk

Data vi indsamler

Vi indsamler forskellige oplysninger til forskellige formål.

Når du udfylder en kontaktformular indsamler vi oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail, samt anden information du vidergiver for at vi kan behandle din henvendelse.

Ved besøg på hjemmesiden indsamler vi besøgsstatistik i anonymiseret form, for at forbedre brugeroplevelsen og forstå hvordan vores hjemmeside bruges og sikre den fungerer optimalt. Vi benytter hertil det privatlivsvenlige Plausible.

Det kan endvidere være tilfældet at vi indhenter oplysninger fra leverandører, samarbejdspartnere, myndigheder eller andre aktører for at opfylder vores aftale med dig

‍Formålene med indsamling og anvendelse af dine personoplysninger

Vi indsamler og anvender dine persondata for at opfylde vores aftaler med dig. Det kan være for at vende tilbage på en henvendelse fra en kontaktformular/e-mail, eller for at kunne levere en aftalt ydelse.

Vi behandler også dine personoplysninger, hvis det er nødvendigt for at overholde retlige forpligtelser, der påviser os.

‍Opbevaring og sletning af dine personoplysninger

Data opbevares inden for EU, med undtagelse af vores emailsystem hvor vores leverandør FastMail Pty Ltd, har servere placeret i lande uden for EU/EØS, men de lever op til kravene i EU´s databeskyttelsesforordning (GDPR), og vi har indgået en Databehandleraftale med dem.

Webkilde er over for dig, ansvarlig for opbevaringen af dine personlige oplysninger, og vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er relevant i forhold til formålet, eller hvor vi er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, som f.eks. i henhold til bogføringsloven.

Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde formålene med de indsamlede oplysninger. Og vi sletter dine personoplysninger, når der ikke længere er behov for dem.

Opbevaringstiden for mails afhænger af mailens formål, hvor forespørgsler som ikke medføre efterfølgendelse opgaver vil blive slettet efter 12 måneder, mens andre mailkorrespondancer, gemmes i den tid de anses relevante for kundeforholdet.

‍Deling

Vi kan dele dine personlige oplysninger med andre samarbejdspartnere og leverandører, når det er nødvendigt for at vi kan opfylde vores aftale med dig. Eller hvis vi bliver pålagt at overdrage personlige oplysninger med offentlige- og retslige myndigheder.

‍Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af.

Du har ret til at få indsigt i hvilke oplysninger vi har om dig.

Du har i visse tilfælde ret til at få ændret dine persondata.

Du har i visse tilfælde ret ret til at få slettet dine persondata, inden tidspunktet for vores generelle sletning indtræffer.

Når vi behandler personoplysninger, der er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagetrække samtykket på ethvert tidspunkt. En tilbagetrækning af et samtykke, berører ikke lovligheden af behandlingen inden tilbagetrækningen indtraf.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet (www.datatilsynet.dk/kontakt).

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at udøve dine rettigheder til behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte os på e-mail mail@webkilde.dk eller telefonnummer 20 94 49 15.

Ændring i persondatapolitikken

Vi kan løbende ændre denne persondatapolitik og forbeholder os ret hertil.

Denne persondatapolitik er senest opdateret: 04-11-2019