Lille bureau, store resultater

Webkilde er et specialist bureau med fokus på design, udvikling og komplet drift af effektive webløsninger. Her er hjemmesider ikke en tilfældig hyldevare, men et kernefokus - det er det fordi en effektiv hjemmeside i dag skal kunne meget mere end bare se flot ud. Nedenfor kan du læse lidt om Webkilde, hvem der står bag og om webbureauets værdier.

Velkommen her hos Webkilde

Lad mig starte med at introducere mig selv, jeg hedder Thomas, og er indehaver af Webkilde som jeg med stor passion har drevet siden 2006.

Inden jeg startede mit webbureau, arbejdede jeg som frontend-udvikler, men jeg har altid haft en stor interesse for internettet og dets mange muligheder.  

Webkilde er et lille bureau, og det har helt fra starten været intentionen at det skal forblive sådan. Jeg holder nemlig meget af den direkte kunderelation, og det at jeg kan fordybe mig i udviklingen af lækre hjemmesider, som skaber resultater for mine kunder.

Når du vælger webkilde som dit webbureau, så får du et tæt samarbejde med en ildsjæl, der engagere sig 100% i samarbejdet med dig og din virksomhed.

 • # 1/6
  Ærlig dialog i øjenhøjde
  Jeg forstår både nørd og marketingsnak, men jeg foretrækker en ærlig og jordnær dialog i et sprog som er til at forstå. Derfor rådgiver jeg altid ud fra faktiske behov og uden smarte salgsfloskler.
 • # 2/6
  Kvalitetsløsninger
  Jeg vil ikke sælge noget, som jeg ikke selv ville være glad for at købe. Derfor vil jeg hellere levere gennemarbejdet kvalitet, end at være absolut "billigst", fordi det er det som bedst betaler sig på sigt.
 • # 3/6
  Forstå din forretning
  Jeg mener ikke man kan lave en ordentlig hjemmeside uden en forståelse af den enkelte virksomhed og hvem målgruppen er. Derfor sætter jeg mig godt ind i din virksomhed før et projekt startes.
 • # 4/6
  Ordenlighed
  Jeg vil gerne have langvarige relationer, men det skal være fordi jeg levere et fantastisk produkt og yder en god service. Derfor bruger jeg hverken bindinger eller urimelige kontrakter. 
 • # 5/6
  Hver virksomhed er unik
  Det gælder om at skille sig positivt ud, når den nærmeste konkurrent kun er ét klik væk. Derfor laver jeg kun målrettede og skræddersyede løsninger. Ikke noget med halvfærdige templates som bare tilpasses lidt.
 • # 6/6
  Passion & samarbejde
  Ingen kan være ekspert i alt, derfor skal Webkilde være specialiseret og samarbejde med andre specialister. Og så tror jeg også på, at man levere et bedre produkt, hvis man brænder for det man laver og synes det er sjovt.

Webkilde's værdigrundlag

Mit ekspertområde er udvikling og design af hjemmesider, samt efterfølgende drift og service. Og så samarbejder jeg bredt med andre specialister inden for b.la. marketing, SEO, foto og tekstforfatning. På den måde bliver alt omkring din virksomheds digitale tilstedeværelse udført af en dygtig specialist - og aldrig en junior profil, eller en der kan lidt af hvert "sådan nogenlunde". Du ville jo nok heller ikke gå til din automekanikker for at få klippet dit hår.

Jeg har opstillet en række værdier som danner rammen for hvordan jeg driver Webkilde som webbureau. Og det adskiller sig på flere områder i forhold til en stor den af webbranchen - dem kan du se ved at bladre i boksen her til venstre nedenfor.

Sydjysk webbureau med kunder i hele Danmark

Webkilde har kontor i den sydjyske by Vejen, men har kunder i hele landet. Jeg hjælper virksomheder i alle størrelser, og har udført arbejde for såvel små firmaer som store landsdækkende virksomheder.

Så uanset hvor i landen din virksomhed ligger og hvilken størrelse den har, så kan du også få en bedre hjemmeside til din virksomhed.

De fleste møder kan klares via telefon eller online med Zoom, Teams, FaceTime og lignende løsninger. Det sparer også tid og transport, hvilket i sidste ende betyder højere effektivitet og lavere omkostninger for dig. Bor du i det sydjyske kører jeg gerne ud til dig, og du er også velkommen her på kontoret.

Opsummering:
Ekspert i hjemmesider
Bredt samarbejde
Kvalitetsløsninger
Ærlig og reel rådgivning
Skræddersyede og målrettede løsninger
For virksomheder i hele Danmark
Ordenlighed og uden bindinger
Full-service efter dine behov

Skal vi samarbejde om din virksomheds hjemmeside?

Jeg håber du har fået et indtryk af om Webkilde kunne være et godt match for dig og din virksomhed. Ellers tager jeg gerne en uforpligtende snak - både hvis du vil vide mere, eller har brug for et tilbud på en opgave. Og så er du selvfølgelig også velkommen til at kigge lidt mere rundt på Webkildes hjemmeside.

Nedenfor har jeg indsat en knap med mit telefon nummer, og en til kontaktsiden hvor du finder en formular du kan udfylde, hvis du hellere vil have jeg kontakter dig så snart jeg har tid.