Webmaster service

Lad os passe og pleje din hjemmeside, så du kan fokusere på at drive din virksomhed - vi har ingen bindingsperioder!

Hjemmesider skal passes og plejes

For at drive en succesfuld hjemmeside, skal der arbejdes med flere forskellige områder. Et godt og gennemtænkt webdesign er et af dem, men arbejdet med at have en hjemmeside stopper ikke her.

Internettet udvikler sig hurtigt, og man får nogenlunde lige så meget succes ved at købe en hjemmeside og lade den passe sig selv, som man får med guldfiskeopdræt ved at købe et par guldfisk, og så bare lade dem ligge i den pose de er transporteret hjem i.

Hos Webkilde kan du få en dygtig og engageret webmaster som løbende tager sig af din hjemmeside, så den altid fremstår troværdigt og performer godt.

Din webmaster - dine behov

Forskellige virksomheder har forskellige behov, nogen foretrækker vi tager os af alt omkring deres hjemmeside, andre står gerne for nogle ting selv. Nogle har løbende ændringer og arbejder aktivt med online marketing, andre har blot brug for en stabil og sikker hjemmeside, som altid virker og fremstår troværdigt for de besøgende.

For bedst muligt at imødekomme dit specifikke behov, tilbyder vi tre forskellige servicepakker, samt mulighed for webmaster som klippekort. Hvis du har specifikke behov udover vores almindelige servicepakker, så kan vi også skræddersy en løsning ud fra dine ønsker. Fordelen ved serviceaftaler og klippekort er, at du får det hele meget billigere fordi vi ikke skal bruge tid på fakturering af en masse små enkeltstående opgaver, og samtidig kan foretage bedre planlægning af opgaverne. Men vi hjælper naturligvis også til almindelig timepris.

Vis service aftalerVis webmaster klippekortKontakt os

Hvorfor få webmaster service?

  • Du skal ikke hele tiden holde øje med din hjemmeside - det gør vi for dig
  • En opdateret hjemmeside uden fejl fremstår mere troværdigt
  • Med løbende opdateringer er din hjemmeside bedre sikret mod hackere og fejl i plugins som ellers pludselig kan holde op med at virke
  • Det løbende arbejde med hjemmesiden foretages af en ekspert
  • Du kan altid få teknisk hjælp og gode råd omkring din hjemmeside
  • Du får frigjort resourcer til at passe din virksomhed frem for at bruge tiden på din hjemmeside
  • Stor besparelse i forhold til at skulle hyre en webmaster hver gang der skal laves noget, og kæmpe besparelser i forhold til en fastansat medarbejder.

Serviceaftaler til succesfulde hjemmesider

Der er ingen binding på vores serviceaftaler - vi vil gerne have dig som fast kunde, men det skal være fordi vi leverer en god og prisvenlig service, ikke fordi du har bundet dig til en lang kontrakt. Vores webmaster service kan faktisk afmeldes helt frem til dagen før en ny måned starter.

Pris og indhold af vores servicepakker følger her under (Alle priser er ekskl. moms).

Basis service (pris pr. måned Kr. 435,-)

Denne serviceaftale dækker det mest grundlæggende i at holde en hjemmeside kørende. Det er en god løsning hvis der kun er behov for at arbejde aktivt med hjemmesiden i perioder, hvor aftalen også giver en god rabat på eventuelle tillægsopgaver.

1
Teknisk Opdatering

Løbende opdatering af hjemmeside, CMS og plugins. Så du altid har en sikker og funktionsdygtig hjemmeside.

2
Backup & restore

Backup af din hjemmeside og indhold. Så du ikke mister noget i tilfælde af tekniske eller menneskelige fejl, samt hackerangreb.

3
Overvågning af hjemmeside

Vi overvåger din hjemmeside 24/7, og reagere hvis der opstår nedbrud eller andre problemer med hjemmesiden.

4
Support

Få hjælp af din web-ekspert hvis du har spørgsmål vedr. din hjemmeside.

5
35% rabat på ekstra opgaver

Du sparer hele 35% i forhold til vores almindelige timepris, når du skal have udført andre opgaver uden for aftalens indhold.

Plus service (pris pr. måned Kr. 595,-)

Vores Plus service, er den løsning der giver den bedste værdi for de fleste mindre og mellemstore virksomheder. Her går vi ind og arbejder mere aktivt med din hjemmeside, så den hele tiden performer bedst muligt. Ekstra arbejde uden for aftalens indhold, kan tilkøbes med en fodelagtig rabat.

+
Indeholder alt fra Basis service

Alt fra Basis pakken er inkluderet i Plus pakken. Derudover får du...

7
Opretholdelse af design

Vi tjekker løbende at sidens webdesign ser rigtig ud og fungerer optimalt. Det kan være ved nye browser versioner, større CMS opdateringer og andre tekniske fremskridt som kan have indflydelse på det visuelle design.

8
Overvågning af Google Search Console

Vi modtager og reagere på fejl-rapporter fra Google Search Console. Det er bl.a. vigtigt for dine placeringer i Googles søgemaskine.

9
Rettelser af tekster og billeder

Skal du have rettet nogle tekster eller ændret nogle billeder, så kan vi gøre det for dig. Samtidig sikrer vi at ændringerne bliver sat korrekt op, og vi foretager optimering og billedbehandling af fotos og andre grafiske elementer.

Mindre design tilpasninger

Internettet udvikler sig hurtigt, derfor skal der af og til laves små tilpasninger af hjemmesiden. Det kan være ændring af sociale medie knapper, udskiftning af grafiske elementer, en ny underside og andre mindre ændringer - med plus service er det inkluderet og koster ikke ekstra.

11
Halvårsrapport

Du modtager to gange om en året en rapport, hvor du får oplysninger om en række relevante områder vedrørende din hjemmeside. Indholdet i rapporten er skræddersyet for den enkelte hjemmeside, men kan indeholde oplysninger om statistik, performance, info om emner vi har arbejdet med siden sidst, samt forslag til forbedringer og uudnyttede muligheder.

Komplet service (pris pr. måned Kr. 1.080,- )

Komplet service er for dig som arbejder aktivet med hjemmesiden og bruger den som en vigtig salgskanal. Det er også et godt valg hvis du lige har fået en ny hjemmeside, eller hvor du har brug for en aktiv sparingspartner til din digitale tilstedeværelse. Der kan frit skiftes mellem de forskellige service aftaler måned for måned, og det kan derfor være nyttigt at vælge denne serviceaftale i udvalgte perioder.

+
Indeholder alt fra Basis og Plus service

Alt fra Basis og Plus servicepakken er selvfølgelig inkluderet i Komplet pakken. Derudover får du...

12
Løbende designændringer

Udover løbninger ændringer i indhold, så kan vi også tage os af mindre ændringer af hjemmesidens webdesign. Det kan være visuelle ændringer, en ny kontaktformular, tilføjelse af sektion til kundeanmeldelser og lignende (Tilføjelse af webshop eller andre større udvidelser er ikke inkluderet)

13
Projektledelse og bureausamarbejde

Vi kender din hjemmeside og din virksomhed, og vi agere derfor gerne bindeled mellem din virksomhed og eksterne bureauer, der i forskelligt omfang arbejder med din digitale tilstedeværelse. Samtidig kan vi hjælpe med at vælge de online investeringer der bedst betaler sig for dig.

14
Hastighedsovervågning

Vi foretager overvågning, af din hjemmesides hastighed hvor vi flere gange i døgnet

15
Grundlæggende SEO inkluderet

Vi arbejder også med grundlæggende søgemaskine optimering, hvor vi sikrer de mest basale optimeringer er på plads.

16
Sparring

Brug os som din sparringspartner omkring virksomhedens digitale tilstedeværelse og fremadrettede strategi. Hold møder med os via telefon, hos dig eller hos os, alt efter hvad der passer dig bedst.

17
Måneds rapport

Du modtager en rapport omkring din hjemmeside ligesom ved pluspakken, her får du den blot hver måned.

Vil du høre mere?

Hvis du vil vide mere om vores webmaster service, eller hvis du har andre behov end hvad ovenstående serviceaftaler indeholder, så tag en uforpligtende snak med os.

Kontakt din webmaster

* Alle priser er ekskl. moms
** Der er ingen binding på webmaster service - aftalen kan til enhver tid opsiges helt frem til dagen før en ny måned påbegyndes.
*** Serviceaftalerne tager udgangspunkt i hjemmesider vi selv har leveret, og dermed kan stå 100% inde for. Er din hjemmeside leveret af et andet webbureau, vil det altid være op til en konkret vurdering om der kan tegnes er serviceaftale.

Webmaster-klippekort

Hvis du gerne selv vil tage dig af opdateringer og de fleste andre løbende opgaver omkring din hjemmeside, men alligevel gerne vil have periodisk adgang til en professionel webekspert, så er vores webmaster-klippekort en god og prisvenlig løsning.

Ideen ved et klippekort er at du opnår en rabat ved at samle en masse små periodiske opgave til et samlet beløb. Herved undgås f.eks. at skulle betale pr. påbegyndt time, og da vi ikke skal bruge tid på at fakturere hvert enkelt opgave, kan vi gøre det billigere end ved almindelig timepris.

Et klippekort indeholder 10 timer til en pris af kr 3.995,- ex. moms. Derved sparer du 300 kr på hver time, hvilket nemt kan blive flere tusinde hvert år.

Klippekortet kan deles op i fjerdedele klip a 15 minutter, så du ikke kommer til at betale for meget, for de små opgaver.

Bestil klippekort her