Ny professionel hjemmeside

Få en ny værdiskabende hjemmeside som er skræddersyet til din virksomhed og målrettet dine kunder.
Unikt & målrettet hjemmeside design
Tilfredshedsgaranti & uden bindinger
Attraktive priser & høj værdi for pengene
Lynhurtig, effektiv & optimeret hjemmeside

Vil du have en flot hjemmeside der giver flere henvendelser?

Din hjemmeside er oftest den første kontakt som potentielle kunder har med din virksomhed. Derfor er det afgørende at hjemmesiden fremstår professionel, og giver et godt og tillidsfuldt førstehåndsindtryk.

En professionel hjemmeside fra Webkilde er skræddersyet til din virksomhed ud fra dine ønsker og behov. Vi har altid fokus på en god brugeroplevelse, og derfor tænker vi også dine potentielle kunder med i designprocessen - formålet er at omsætte flere besøg til henvendelser, så du kan skabe en bedre forretning.

Få et uforpligtende tilbud

Det der ligger under “motorhjelmen” er mindst lige så vigtig som det visuelle

To hjemmesider kan se fuldstændig ens ud på overfladen, men have en afgørende forskel når det kommer til hastighed, kvalitet og evne til at blive fundet i søgemaskiner.

Webkilde leverer hjemmesider af høj kvalitet. De er selvfølgelig flotte, mobilvenlige og optimerede, og så er den bagvedliggende kode 100% i orden. Vi designer din hjemmeside fra bunden, uden brug af halvfærdige templates og page builders.

Vi sørger også for at hjemmesiden er lyn-hurtig. En hurtig hjemmeside har faktisk aldrig været vigtigere, både fordi dine potentielle kunder ikke har tålmodighed til at vente på en langsom side indlæses, og fordi Google er begyndt at prioritere hurtige websider i deres søgeresultater.

Skal det være med eller uden WordPress?

Forskellige virksomheder har forskellige behov, derfor tilbyder vi ikke kun WordPress hjemmesider, men også statiske hjemmeside og vores eget mini CMS.

WordPress er verdens mest udbredte CMS, og det er med god grund, for det kan rigtig meget og det kan nemt tilpasses. Men har du ikke behov for en WordPress baseret hjemmeside, så er der heller ingen grund til at bygge hjemmesiden op omkring det. I mange tilfælde kan et letvægts CMS eller en helt statisk hjemmeside være en bedre løsning.

Hver løsning har sine fordele og ulemper, men vi finder sammen den løsning som passer til bedst til dine behov.

Vi er med dig hele vejen i mål

Når du får en hjemmeside fra Webkilde, så får du et gennemarbejdet webdesign, som danner et rigtig godt fundament for at få succes med hjemmesiden.

Arbejdet med en succesfuld hjemmeside stopper dog ikke med et godt design, derfor er vi også klar til at hjælpe med det løbende arbejde fremadrettet - vi vil nemlig gerne levere succesfulde hjemmesider og ikke kun et flot design.

Vi kan fungere som din eksterne webafdeling, hvor vi tager os af alt arbejdet omkring hjemmesiden, eller bare de dele du ikke selv har lyst, tid eller ekspertise til at arbejde med.

Mere om webmaster service her

Hvad koster en hjemmeside?

Vores hjemmesider er ikke et standardprodukt, hver hjemmeside bliver skræddersyet til den enkelte virksomhed, men vores priser er alligevel yderst konkurrencedygtige. Prisen for netop din hjemmeside afhænger helt af dine behov og ønsker.

Prisniveauet for de hjemmesider vi laver flest af, ligger typisk omkring kr. 6.000,- ex. moms. Men det kan både være billigere og dyrere, det afhænger som sagt af hvad du har brug for, og derfor bør du altid kontakte os for et konkret tilbud på din nye hjemmeside.

Det vigtigste er faktisk at investeringen i en ny hjemmeside kan betale sig. De penge du putter i hjemmesiden, skal gerne skabe mere værdi end hjemmesidens omkostning. Det er derfor et optimeret og gennemtænkt webdesign så vigtigt.

Første skridt mod en ny hjemmeside starter her

Udfyld formularen eller ring på tlf. 20 94 49 15, og få en snak om dine muligheder og ønsker. Når vi ved lidt om hvad du har behov for, så laver vi et rigtig godt og uforpligtende tilbud til dig.

Tak for din henvendelse. Beskeden er nu afsendt, og vi vender tilbage hurtigst muligt!
Ups... formularen kunne ikke sendes - kontakt os i stedet på telefon 20 94 49 15