Få en professionel hjemmeside

Hos os får du en skræddersyet hjemmeside af høj kvalitet, som er lavet til præcist din virksomhed og målrettet dine kunder.
Få et uforpligtende tilbud
Webdesigner der bygger en hjemmeside

Vil du have en flot og effektiv hjemmeside der giver flere henvendelser?

Din virksomheds hjemmeside danner fundament for hele den digitale tilstedeværelse, så hvis den ikke er af høj professionel kvalitet og optimeret hele vejen rundt, så vil en stor del af den øvrige markedsføring være spildt - kort sagt en dårlig og lidt for "billig" hjemmeside er en dyr "fornøjelse".

Derfor tilbyder webkilde kun professionelle hjemmesider hvor kvaliteten er i top, så investeringen også betaler sig. Vi skræddersyer din nye hjemmeside til præcist din virksomhed og dens kunder. Designet laves ud fra dine ønsker og behov, hvor vi samtidig byder ind med vores viden og erfaring. Vi har især fokus på brugeroplevelse og optimeret webdesign - formålet er at omsætte flere besøg til henvendelser, så du kan skabe en bedre forretning.

webdesign ikon
Flot skræddersyet & målrettet webdesign
kvalitets ikon
Gennemført kvalitet med tilfredshedsgaranti
prisvenlig ikon
Høj værdi for pengene & uden bindinger
optimeret ikon
Lynhurtig, effektiv & optimeret hjemmeside
Hurtigt og professionelt webdesign illustreret af raket på laptop

Det der ligger under “motorhjelmen” er mindst lige så vigtig som det visuelle design

To hjemmesider kan se fuldstændig ens ud på overfladen, men have en afgørende forskel når det kommer til hastighed, kvalitet og evne til at blive fundet i søgemaskiner.

Webkilde leverer gennemarbejdede hjemmesider af høj kvalitet. De er selvfølgelig flotte, søgemaskineoptimeret og mobilvenlige (responsivt design), og så er den bagvedliggende kode 100% i orden. Vi designer din hjemmeside fra bunden, uden brug af halvfærdige templates og page builders.

Vi sørger også for at hjemmesiden er lyn-hurtig. En hurtig hjemmeside har faktisk aldrig været vigtigere, både fordi dine potentielle kunder ikke har tålmodighed til at vente på en langsom side indlæses, og fordi Google er begyndt at prioritere hurtige websider i deres søgeresultater.

Den type hjemmeside du faktisk har behov for

Forskellige virksomheder har forskellige behov, derfor tilbyder vi ikke kun WordPress hjemmesider, men også statiske hjemmeside samt vores eget mini CMS. Hver løsning har sine fordele og ulemper, men vi finder i fællesskab den løsning som passer bedst til netop dine behov.

Med et CMS (Content Management System), kan du selv redigere og opdatere indhold på hjemmesiden. WordPress er verdens mest udbredte CMS, og det er med god grund, for det er både brugervenligt og nemt at tilpasse til specifikke behov. Men det er også vigtigt at man konstant holder et CMS som WordPress opdateret. Wordpress kan også kræve et webhotel med lidt flere ressourcer, end hvad der er nødvendigt ved en statisk hjemmeside. Den statiske hjemmeside skal heller ikke holdes opdateret på samme måde, da der ikke er samme risiko for hackerangreb. En statisk hjemmeside skal faktisk kun opdateres når der skal tilføjes nyt indhold eller rettes noget, det er bare de færreste der kan gøre det selv, og her vil du derfor skulle have fat i os eller et andet webbureau.

WordPress hjemmeside

Den bedste løsning, hvis du selv vil kunne opdatere og redigere indhold. Eller hvis der er behov for dynamisk funktionalitet.

De største fordele:

 • Du kan selv redigere og tilføje indhold
 • Kan tilpasses til stort set alle formål
 • Meget udbredt og konstant opdateret CMS
 • Perfekt til blogs og artikler
 • Gratis og open source CMS
 • Stort udvalg af plugins

Statisk hjemmeside

Den bedste løsning, hvis du kun har rettelser til hjemmesiden 1-3 gange om året, og ikke selv ønsker at stå for det.

De største fordele:

 • Ingen CMS som sløver hastigheden
 • Statiske HTML filer kan ikke hackes
 • Skal ikke holdes opdateret
 • Kan udvides med statisk mini CMS
 • Du kan ikke ved en fejl komme til at gøre noget forkert
 • Lidt lavere udviklingsomkostninger

Uanset hvad du vælger, så følger dette altid med:

Illustration af personer der har succes med deres hjemmeside

Vi er med dig hele vejen

Når du får en hjemmeside fra Webkilde, så får du et gennemarbejdet webdesign, som danner et rigtig godt fundament for at få succes med hjemmesiden.

Arbejdet med en succesfuld hjemmeside stopper dog ikke med et godt design, derfor er vi også klar til at hjælpe med det løbende arbejde fremadrettet - vi vil nemlig gerne levere succesfulde hjemmesider og ikke kun godt webddesign.

Vi kan fungere som din webmaster, hvor vi tager os af alt arbejdet omkring hjemmesiden, eller bare de dele du ikke selv har lyst, tid eller ekspertise til at arbejde med. Du kan også bruge os som din digitale sparingspartner, hvis du skal investere i annoncering eller anden digital markedsføring.

Mere om webmaster service her

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Vores hjemmesider er ikke et standardprodukt, hver hjemmeside bliver skræddersyet til den enkelte virksomhed, så den kan yde bedst muligt i forhold til målgruppen. Kvalitetsmæssigt ligger vi også et godt stykke over gennemsnittet, men vores priser er alligevel yderst konkurrencedygtige, fordi vi er gode til vores håndværk og ikke har dyre kontorlokaler eller smarte firmabiler.

Prisen for netop din hjemmeside afhænger helt af dine behov og ønsker. Prisniveauet for de hjemmesider vi laver flest af, ligger typisk mellem kr. 6.000,- og 17.000 ex. moms. Men det kan både være billigere og dyrere, det afhænger som sagt af hvad du har brug for, og derfor bør du altid kontakte os for et konkret tilbud på din nye hjemmeside.

Vi er altid opmærksomme på at investeringen i en ny hjemmeside skal kunne betale sig. Eller sagt på en anden måde, de penge du putter i hjemmesiden, skal gerne skabe mere værdi end hjemmesidens omkostning. Det er derfor et optimeret og gennemtænkt webdesign så vigtigt.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Ring og fortæl om dine ønsker og udfordringer, eller udfyld kontakt formularen, hvis du hellere vil ringes op når vi har bedst tid.

+45 20 94 49 15

Tak for din henvendelse. Beskeden er nu afsendt, og vi vender tilbage hurtigst muligt!
Ups... formularen kunne ikke sendes - kontakt os i stedet på telefon 20 94 49 15