Professionel hjemmeside

Vi er specialiseret i professionelle og effektive hjemmesider som skaber resultater for vores kunder.
webmaster overvåger og vedligeholder hjemmeside
Skærm med en professionel hjemmeside

Hvad er en professionel hjemmeside?

Webbureauer og diverse hjemmeside-sælgere bruger ofte udtrykket "professionel hjemmeside" når de skal sælge et webdesign - det gør vi såmænd også. Men hvad er en professionel hjemmeside egentlig?

Helt generelt kan man sige en professionel hjemmeside bare er en hjemmeside der bruges erhvervsmæssigt. Og så giver det nok også en forventning om, at designet er udført ud med en høj faglig standard.

Faktum er dog, at der kan være en enorm forskel på kvaliteten af en "professionel hjemmeside" fra to forskellige leverandører, måske fordi vi hver har en forskellig mening om hvad en professionel hjemmeside indebærere. Derfor vil vi her snakke lidt om, hvad vi hos webkilde mener når vi kalder vores hjemmesider professionelle.

Inden vi fortsætter...

Hvis du er på udkig efter en ny professionel hjemmeside, så kan du læse mere om vores hjemmeside designs ved at trykke på knappen herunder.

En professionel hjemmeside ifølge Webkilde

Når vi bruger ordet professionel i forbindelse med vores hjemmesider, så er det både en indikation af hvem vores kunder er, hvordan vi laver webdesign, og ikke mindst hvordan hjemmesiden i sidste ende performer.

Vores målgruppe er professionel

Vi laver webdesign til små og mellemstore virksomheder der selv er professionelle inden for deres erhvervsområde. Vi har således kun B2B salg.

Vores klienter er hovedsagligt virksomheder der ønsker, at erhverve og fastholde kunder gennem deres hjemmeside. De kan således ikke nøjes med et færdiglavet WordPress tema, men har brug for en effektiv kvalitetsløsning, der kan klare sig i et konkurrencepræget marked.

Webdesign lavet af en professionel webdesigner

Det er ikke svært at lave en flot hjemmeside, men det kræver faktisk en del at lave en god hjemmeside - for professionelt webdesign handler kun delvis om visuelt design. En professionel hjemmeside bliver sat i verden med et formål, og derfor inkludere designprocessen også research af målgruppe, konkurrentanalyser, udarbejdelse af kunderejse og et fokus på indhold og den overordnede brugeroplevelse.

Samtidig er det afgørende, at designet rent teknisk tager højde for alle de ting der kan bidrage til gode placeringer i søgemaskiner som Google - der er jo ikke meget ved at have verdens bedste hjemmeside, hvis den ikke bliver fundet af nogen. Der er heller ikke meget ved en langsom hjemmeside, eller en hjemmeside med fejl som gør den ikke altid virker optimalt. Derfor gør vi meget ud af teknisk SEO og kodekvalitet.

Der findes i dag en lang række WordPress plugins, som gør det nemt at lave et visuelt pænt design uden behov for kendskab til programmering eller den bagvedliggende kode. Man behøver således ikke være en professionel webudvikler, for at lave sin egen hjemmeside, og nogle hjemmeside-sælgere bruger også disse løsninger for, at kunne sælge billige hjemmeside designs. Resultatet bliver bare aldrig lige så godt som det kunne, fordi det ikke er muligt at optimere i samme grad, som hvis man selv har kontrol over den bagvedliggende kode. Derfor bruger vi hos webkilde aldrig Page Builders som Elementor, Beaver Builder og lignende, og vi bruger heller ikke halvfærdige templates vi har købt andre steder for bare at tilpasse dem lidt.

De små usynlige ting, der gør en stor forskel

Som sagt handler en professionel hjemmeside efter vores opfattelse om meget mere end et lækkert design. Vi synes ikke man kan kalde en hjemmeside professionel, uden også at kigge på dens ydelse. Og her er det ofte de små ting man ikke umiddelbart kan se, som gør en stor forskel, når man f.eks. kigger på teknisk performance, evne til at blive fundet i søgemaskiner og konvertering af hjemmesidebesøg.

Her er nogle af de ting som du får med når du får en hjemmeside fra webkilde:

Mere om vores professionelle hjemmesider

Du kan følge linket her under, hvis du er interesseret i læse mere om vores hjemmeside designs. Og du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis der er noget du gerne vil vide mere om.

Hjemmeside design

Vi er med dig hele vejen

Når du får en professionel hjemmeside fra webkilde, så får du et rigtig godt fundament for at få succes med den.

Arbejdet med en succesfuld hjemmeside stopper dog ikke med et godt design, derfor er vi også klar til at hjælpe med det løbende arbejde fremadrettet - vi vil nemlig gerne levere succesfulde hjemmesider og ikke kun godt webddesign.

Vi kan fungere som din webmaster, hvor vi tager os af alt arbejdet omkring hjemmesiden, eller bare de dele du ikke selv har lyst, tid eller ekspertise til at arbejde med. Du kan også bruge os som din digitale sparringspartner, og vi kan fungere som marketingmanager for din virksomhed, så du er sikret den markedsføring der gives mest værdi for din virksomhed.

Mere om webmaster service her
Illustration af personer der har succes med deres hjemmeside