Bureau-samarbejde

Webkilde er specialiseret i effektivt og optimeret webdesign. Vi mener vores kunder fortjener det bedste inden for alle områder af den digitale tilstedeværelse, derfor samarbejder vi gerne med andre bureauer.

Et stærkt samarbejde

Hos webkilde samarbejder vi gerne med andre bureauer og freelancere. Det er vores overbevisning, at et samarbejde med andre specialister, vil føre til bedre digitale løsninger for både vores og jeres kunder.

Vi er stærke inden for skræddersyet webdesign og den tekniske del af en hjemmeside løsning. Måske er i specialiseret i SEO, PR, tekstforfatning, SoMe eller noget helt andet som komplementere vores egne kernekompetencer. Og måske vil i gerne kune tilbyde hjemmeside design af højeste kvalitet, som samtidig matcher jeres kerneydelser.

Et godt samarbejde skal skabe værdi for begge partner, og bygge på et fælles ønske om at levere den bedste løsning for kunden.

Samarbejde mellem bureauer

Vores kompetencer

Skrædersyet webdesign

Vi udvikler unikke hjemmesider, som bygges fra bunden, uden brug af halvfærdige templates og pagebuilderes.

WordPress

WordPress er vores foretrukne CMS, som vi har arbejdet med siden 2006. Men vi laver også statiske websites, i de tilfælde det giver mening.

Digital strategi

En fantastisk hjemmeside, skaber ikke succes i sig selv, derfor hjælper vi også vores kunder med en digital strategi.

Løbende drift og service

En hjemmeside skal passes og plejes, og det kan vi hjælpe med, så virksomhedens indehaver kan fokusere på sin forretning.

Webkilde er specialiseret i skræddersyet webdesign, som er optimeret i forhold til søgemaskiner, hastighed og brugeroplevelse.

I forbindelse med levering af en ny hjemmeside, hjælper vi ofte vores kunder med at få lagt en samlet digital strategi. Og det er måske her jeres bureau kommer ind i billedet.

Har i et ønske om at tilbyde design og udvikling af hjemmesider, som ikke bare ser flotte ud, men som også er betydeligt bedre end gennemsnittet på markedet. Så kan vi hjælpe - enten hvor kunden har direkte kontakt med os, eller som whitelabel med jeres eget firmanavn som afsender.

Vi kan også hjælpe jer eller kunden, med den efterfølgende drift og vedligeholdelse.

"Selv om man måske er kåret som verdens bedste automekanikker, så er det ikke sikkert man også er den bedste til at bage morgenbrød. Det er lidt det samme med digitale ydelser, ingen kan være eksperter i alt - derfor giver bureausamarbejde god mening, når man vil sikre sine kunder de bedste løsninger"

Thomas - Webmaster
Thomas Balle
Indehaver af webkilde
Skal vi samarbejde?
Hvis du mener du vi kan skabe værdi for hinanden og vores kunder, så tager jeg meget gerne en snak om et muligt bureausamarbejde.
Ring til mig, eller udfyld formularen hvis jeg skal kontakte dig.
20 94 49 15
Thomas - Webmaster
Thomas Balle
Indehaver af webkilde
& webspecialist
20 94 49 15
Skal jeg kontakte dig?
Tak for din henvendelse. Beskeden er nu afsendt, og vi vender tilbage hurtigst muligt!
Ups... formularen kunne ikke sendes - kontakt os i stedet på telefon 20 94 49 15